Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Reprezentace | 16.08.2022

Mládežnické repre s početným pardubickým zastoupením

Na sklonku srpna čeká mládežnické reprezentace nabitý program, jehož se zúčastní i hráči FK Pardubice. Trenéři U19, U18 a U16 si pozvali také řadu hráčů, kteří svou fotbalovou kariéru rozvíjejí v areálu v Ohrazenicích.


Reprezentace U19, který trénuje Radek Bejbl, čeká ve dnech 21. 8. – 24. 8. 2022 soustředění v hlavním městě, které bude zakončené přípravným utkáním proti Lotyšsku na hřišti Motorletu. Trenér povolal do týmu Matyáše Hanče a mezi náhradníky Jan Novák a Ondřej Sedláček. Mimochodem všichni tři nastoupili v neděli ve vítězném utkání B-týmu ve třetí nejvyšší soutěži.

 

Výběr do 18 let pod taktovkou trenéra Davida Holoubka (který v neděli na Vinici sledoval utkání naší rezervy) čeká 20. 8. - 24. 8. 2022 soustředění v Praze. Do hlavní nominace se „vešli“ Jan Novák a Jakub Svatoš, mezo náhradníky pak mají Pardubice hned čtyřnásobné zastoupení: Artur Brož, Jan Flaška, Tomáš Rolenec a Michal Kuja.

 

Tým U16, který připravuje Jiří Žilák, se sejde 22. 8. – 24. 8. 2022, aby absolvoval soustředění v Českých Budějovicích. V jeho nominaci jsou Marek Bečička, Jan Dostál a Jiří Zima, svá jména mezi náhradníky našli Matěj Kvaček a Jan Zelinger. Na závěr svého soustředění na jihu Čech se reprezentanti utkají vše dvou zápasech s dorosteneckými týmy českobudějovického Dynama.

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 16.08.2022 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více