Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-19 | 25.07.2022

Dorost U19 porazil Slask Wroclaw

Pardubická ,,devatenáctka" odehrála své druhé přípravné utkání v rámci letní přípravy. Po nepovedeném prvním utkání se Sigmou si Pardubáci chtěli spravit chuť. A to se jim také podařilo! Vynikajícímu soupeři dokázali vsítit tři góly a odvezli si tak povzbudivé vítězství 3:1!


Slask Wroclaw - FK Pardubice 1:3 (0:0)

 

Branky: 49. soupeř - 47. Pandula, 53. Brož (Hoffman), 78. Halda (Hoffman).

 

Sestava FK PCE: Šimůnek - Svatoš, Rolenec, Svoboda (58. Tecl), Sedláček (46. Kuja) - Flaška (68. Machů), Machů (46. Halda), Míšek (46. Jeník) - Brož (68. Míšek), Brychnáč (46. Hoffman), Pandula (68. Sedláček).

 

Hodnocení trenéra Duroně:

Do utkání jsme vstoupili velmi dobře. Dokázali jsme vysokým presinkem na soupeře vytvářet tlak a získávat míče na jeho polovině. Optická převaha trvala ale jen necelých dvacet minut. Soupeř postupně nabíral jistotu v kombinaci a naše napadání dokázal přehrávat. V těchto pasážích hráči Wroclawi ukázali obrovskou individuální kvalitu a skvělou součinnost hráčů v přechodu na útočnou polovinu. Domácí se plynulou a rychlou kombinací dostávali až na naši polovinu a vytvořili si několik zajímavých příležitostí. Naštěstí domácí útočníci buď mířili vedle brány nebo je vychytal gólman Šimůnek.

 

Do druhého poločasu jsme trošku upravili startegii, zpevnili jsme střed hřiště a snažili se zavírat soupeři příležitosti na kolmé přihrávky, kterými nás domácí přehrávali v první půli. Záměr se vydařil, protože soupeř zpomalil svůj přechod do útoku a našim hráčům se naopak dařilo získávat míče a přecházet do rychlých protiútoků. Na první gól Panduly ještě soupeř zvládl zareagovat, ale góly Brože a Haldy již byly rozdílové.

 

Celkově nám zápas nabídl nesmírně cennou zkušnost. Vynikající soupeř, obrovské tempo a nasazení, důrazné souboje, fotbalová kvalita, taktická vyspělost. Vítězství je pro nás velmi důležité. Navíc jsme načerpali velkou inspiraci do další práce. Klukům děkuji za tvrdou práci a profesionální přístup v průběhu celého týdne.


(Autor: FK Pardubice | Datum: 25.07.2022 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více