Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

esport | 02.05.2022

Populární streamer Caabik členem našeho esport týmu!

Náš esport tým posiluje! Tentokrát se nejedná o hráče FIFA 22, ale do týmu přichází populární streamer Viktor „Caabik“ Koutný. Jeho příchod je důkazem, že klub se rád zaměřuje na osobnosti spojené s naším regionem.


Možná jste se s jeho jménem již setkali. Viktor pravidelně zveřejňuje videa na YouTube, živě vysílá na platformě Trovo a má velmi širokou diváckou základnu. Sám je velkým fanouškem FK Pardubice, při streamech má za zády mezi jinými i dres našeho klubu.

 

Nyní došlo k dohodě, že se stane ambasadorem našeho esportového týmu. „Stávám se součástí FK Pardubice esport a tím se pro mě otevírá nová kapitola,“ říká 25letý Viktor „Caabik“ Koutný. „Ačkoliv se FIFĚ věnuji již pěkných pár let, nikdy jsem nebyl součástí žádného esportového týmu.“

 

Jak jsme již naznačili, Viktor pochází z Pardubického kraje, žije nedaleko Skutče, a jeho život neplyne tak, že by jen seděl u Playstationu. Od mládí je aktivním fotbalistou a aktuálně hraje ve čtvrté nejvyšší soutěži. „Budu se snažit klub co nejvíc podporovat, abychom se společně posunuli o kus dál. Beru to jako krok vpřed, který mi otevře nové možnosti a dodá nové zkušenosti.“  

 

V pondělí se Viktor představil na pardubické Vinici a na prvních fotkách v našem dresu nepózoval sám. I když mezi fanoušky populární brazilský fotbalista Cadu není vyznavačem virtuálního fotbalu, rád se s novou tváří pardubického esport týmu vyfotil. „Chci poděkovat pardubickému klubu za tuto šanci, moc se těším na naši spolupráci,“ vzkazuje nová posila.

 

Příznivci Pardubic a také fanoušci Caabika mohou v brzké době očekávat nový obsah, soutěže a aktivity. To vše v koordinaci s agenturou Inside Games, se kterou FK Pardubice na poli hry FIFA úzce spolupracuje. A jednu zajímavou aktivitu, která se bude týkat sobotního ligového utkání Pardubice – Karviná, ohlásíme velmi brzy. 

 

Caabika můžete sledovat na jeho sociálních médiích Instagram, YouTube, či streamovací platformě Trovo.

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 02.05.2022 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více