Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 03.02.2013

V neděli před obědem vysoká výhra nad Úvaly

Divizní Úvaly dokázaly držet s pardubickým týmem v nedělním přípravném utkání krok jen v prvním poločasu. Po změně stran se skóre navýšilo a víkendová bilance A-týmu tak skončila v kladných číslech.


Divizní soupeř zvládl dobře první poločas, během kterého se gólově  prosadila jen nová posila Radim Nečas, který tak zaznamenal svou první branku v pardubickém dresu. Za zmínku stojí také zranění Janeckého ze 35. minutě, místo kterého se zapojil do hry Petrus. Jak se později ukázalo, sehrál gólově dobrý zápas…

 

V průběhu celého utkání měli domácí výraznou převahu a přidali další dvě branky, až poté se prosadil i hostující Bozděch, který překvapil brankáře Ptáčka. S blížícím se závěrem utkání se tlak domácích stupňovala v posledních minutách padly ještě dvě branky. V 83. minutě usměrnil míč do sítě Tischler a tři minuty před koncem proměnil Petrus pokutový kop nařízený za sražení Poláka.

 

Výhrou 5:1 tak pardubičtí částečně odčinili sobotní porážku (4:1) od pražské Dukly. Další zápas čeká na FK Pardubice za týden, kdy v sobotu 9.2. hostí v Ohrazenicích vedoucí tým ČFL FK Kunice.

 

FOTOGALERII Z UTKÁNÍ DUKLA PRAHA - SK ÚVALY NAJDETE ZDE

 

FK Pardubice - SK Úvaly 5:1 (1:0)

 

Branky: Petrus 2 (1x z pen.), Nečas, Tischler, vlastní - Bozděch. Rozhodčí: Drábek ze Starého Hradiště (Starý, Kaplan). Diváků: 70.

 

Sestava FK PCE: Ptáček - Pospíšil (46. Přibyl), Vencl (60. Tischler), Šejvl (46. Němeček), Norek - Polák, Dubský (46. Jeřábek), Kudrna, Hundák (46. V. Kakrda) - Janecký (35. Petrus), Nečas (46. Hodas).

 

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 03.02.2013 | Zdroj fotky: Zdeněk Vacek )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více