Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Reprezentace | 08.11.2021

Dvacet Pardubáků v reprezentačních nominacích!

Začíná reprezentační přestávka, kdy se do boje vydají týmy všech kategorií. A na východě Čech si rozhodně na nezájem repre trenérů nemůžeme stěžovat, protože na nominačních seznamech se objevila jména DVACETI pardubických hráčů! Pojďme se podívat, kdo se dostal do nominace a kdo alespoň mezi náhradníky.


V národním týmu do 21 let byl nominován Lukáš Červ, mezi náhradníky pak jsou Michal Beran a Jakub Markovič, přičemž je ještě potřeba vzít v úvahu, že zraněný je Tomáš Solil, který se v předchozích nominacích pravidelně objevoval. Jednadvacítka, která vyhrála čtyři úvodní kvalifikační utkání, má na programu dvě venkovní utkání proti největším konkurentům v boji o postup na závěrečný turnaj. Ve čtvrtek 11. listopadu hraje v Anglii, v úterý 16. listopadu ve Slovinsku.

 

Dva zápasy má na programu také výběr do 20 let. Nejprve nastoupí v Itálii, následně se přesune zpět do České republiky, když v pondělí 15. listopadu hostí ve Znojmě výběr Norska. Zde máme zastoupení mezi náhradníky, kde figurují Jakub Markovič, Jan Halász, Petr Kurka a Samuel Šimek. Za zmínku stojí, že mezi nominovanými je náš odchovanec Lukáš Horníček, který bojuje v portugalském SC Braga.

 

Zastoupení nemá náš klub v repre U19, ale o kategorii níže v U18 je pět jmen a není divu, náš tým vede tabulku nejvyšší dorostenecké soutěže po ukončení podzimní části. Národní tým do 18 let se dvakrát utká s Rakouskem v Mattersburgu a první zápas se hraje již tuto středu 10. listopadu, odveta o tři dny později. V nominaci náš klub zastupují Štěpán Machů, Ondřej SedláčekMatyáš Hanč a Filip Brdička, mezi náhradníky je Jakub Brychnáč.

 

Reprezentace U17 cestuje do španělského Albiru, kde odehraje turnaj společně s Norskem, Polskem a Nizozemskem. Mezi nominovanými jsou Štěpán Míšek Artur Brožbohaté zastoupení mají Pardubáci mezi náhradníky: Michal Kuja, Jan Novák, Martin Prokeš, Tomáš Rolenec a Jakub Svatoš.

 

Nejmladší výběr do 16 let odehraje dva přípravné zápasy s Německem na stadionu v Chomutově a v týmu figurují naši hráči Václav Jindra a Matěj Rek.

 

Reprezentace U21

Nominace:

Červ Lukáš

 

Náhradníci:

Beran Michal

Markovič Jakub

 

Reprezentace U20

Náhradníci:

Markovič Jakub

Halász Jan

Kurka Petr

Šimek Samuel

 

Reprezentace U18

Machů Štěpán

Sedláček Ondřej

Brdička Filip

Hanč Matyáš

 

Náhradníci:

Brychnáč Jakub

 

Reprezentace U17

Míšek Štěpán

Brož Artur

 

Náhradníci:

Kuja Michal

Novák Jan

Prokeš Martin

Rolenec Tomáš

Svatoš Jakub

 

Reprezentace U16

Jindra Václav

Rek Matěj

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 08.11.2021 | Zdroj fotky: fotbal.cz )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více