Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-11 | 06.11.2021

Ligový turnaj starších přípravek v Třebši

Druhé kolo turnaje starších přípravek - dívek, sk. C hostila v sobotu 23. října 2021 Tělovýchovná jednota Sokol Třebeš v krásném sportovním areálu v Třebši. Bylo i krásné počasí a těšili jsme se na další tvrdé zápasy. Holky z minulého kola byly opět připravené podat co nejlepší výkon a těšily se na soupeřky.


FK PARDUBICE – MFK Trutnov 3:2 

V prvním utkání jsme opět narazili na tým MFK Trutnov. Musím přiznat, že oba týmy se od prvního kola velice zlepšily a posunuly se i v individuálních dovednostech. V prvním poločase se nám dařila kombinace a vytváření gólových šancí. Podařilo se nám vyhrát poločas 3:1, ale na obou stranách byla spousta doslova spálených šancí.

Ve druhé polovině, po vyrovnané hře, tým Trutnova vstřelil kontaktní gól, ale naše děvčata těsnou výhru ubránila. Chci poděkovat všem hráčkám za nevšední a nervy drásající zápas plný gólových příležitostí, kde ne jeden fanoušek nedokázal udržet emoce.

 

FC Hradec Králové ženy - FK PARDUBICE 3:7

Druhé utkání jsme odehráli s týmem FC Hradec Králové. Byl to velice vyrovnaný zápas plný osobních soubojů a krásných kombinací. Jsem rád, že se děvčata poučila z prvního zápasu a v koncovce byla produktivnější. Zakončení se nám dařilo a po první polovině utkání se na skóre ukázalo slibných 5:3 pro náš tým.

Druhý poločas nám přinesl daleko důslednější bránění a tvrdost v osobních soubojích týmu z Hradce Králové. Naše děvčata se nezalekla a přidala také. Přidala velmi dobrou obranu a dokázala vstřelit ještě 2 branky.

Velice dobrým výkonem přidala druhou výhru a za podpory fanoušků se připravovala na další zápas.

 

FK PARDUBICE – Tělovýchovná jednota Sokol Třebeš 10:0

Ve třetím utkání jsme změřili síly s celkem TJ Sokol Třebeš. V tomto utkání bylo vidět, že už děvčata hrají s velkým klidem a přehledem. Nedovolila soupeřkám zdramatizovat utkání a za podpory fanoušků se zakousla tvrdě do soupeře. V tomto zápase nám děvčata ukázala krásné akce v zakončení, ve spolupráci, ale i týmový duch byl hodně příjemný. Po prvním poločase a vedení 5:0 bylo vidět, že děvčata chtějí více.

Ve druhém poločase pokračovala ve skvělém výkonu a dobrou kombinací, nahrávkou a důsledným zakončením přidala ještě dalších 5 gólů. I když výsledek vypadá jednoznačně, musím pochválit i soupeřky. Hrály do poslední minuty a jejich úsilí, které vynaložily, bylo na vysoké úrovni.

 

Tento turnaj nám zakončil podzimní část ligy a naše děvčata ji zvládla na jedničku. Ve své skupině skončila na 1. místě s 6 výhrami a neuvěřitelnými 41 vstřelenými brankami a pouze 9 obdrženými. Rád bych poděkoval i rodičům za skvělou kulisu a bouřlivé fandění!


(Autor: Rostislav Malík | Datum: 06.11.2021 | Zdroj fotky: FK Pardubice )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více