Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

esport | 07.10.2021

Náš esportový tým posílil o bývalého hráče Sparty

Zajímavou posilu přivedl do svých řad esportový tým FK Pardubice. Jeho novou tváří se stává Jakub Němec, v herní komunitě známý pod nickem "JamesBony", který v minulosti bojoval za Viktorii Plzeň a pražskou Spartu. Neméně zajímavým faktem je, že je to na zelených trávnících odchovanec pardubického fotbalu, kterého jsme vám před rokem a půl představili v magazínu LIBERO:


JamesBony se může pyšnit bohatou herní minulostí a patří určitě mezi ty nejzkušenější hráče, které u nás najdeme. Doufáme, že Bony naváže na své skvělé úspěchy jako je titul v iSport lize a dalších turnajích. 

 

Devětadvacetiletý Jakub Němec, jehož fotbalovou „registračku“ aktuálně vlastní v SK Dražkovice, doplní v týmu duo aktuálních hráčů – „Kučeru“ a streamera „Dodgyho“. JamesBony přichází do Pardubic za účelem pomoci klubu ze svého kraje prorazit na poli esportu, ale také pomoci s budováním stabilního esportového zázemí pro další generace mladých hráčů.

 

„Jsem velice rád, že můžeme přivítat tak zkušeného hráče jako je Bony, který nám může pomoci v celkovém rozvoji našeho týmu a určitě má ještě co říct i jako FIFA hráč a má naši plnou důvěru,” říká manažer FK Pardubice esport David Douděra.

 

„Od dob, kdy jsem na pardubickém hřišti dělal své první fotbalové krůčky, už uběhla spousta času. Jsem moc rád, že se nyní do klubu vracím jako člen esportového týmu. Láká mě možnost podílet se na budoucnosti pardubického esportu a propojení reálného fotbalu s tím virtuálním,” říká čerstvý zástupce klubu JamesBony.

 

JamesBony se v dresu FK Pardubice představí již tuto sobotu 9. října, kdy nastoupí na prestižní akci eRushit. Tento turnaj se odehraje v Obýváku, který se nachází v OC Westfield na pražském Chodově.

 

Příchod špičkového hráče do našeho tým je dalším důkazem funkční spolupráce pardubického klubu se společností Inside Games, která díky svým schopnostem a zkušenostem východočeský klub na esportovém poli zastupuje.

 

Pokud vám jméno či podoba našeho nového hráče přijde něčím povědomá, možná si vzpomenete, že v březnu roku 2020, doslova pár dnů před nástupem koronakrize, jsme vám o něm přinesli reportáž v klubovém magazínu Libero. Nyní se na ni můžete podívat znovu.

 

 


(Autor: FK Pardubice, insidegames.cz | Datum: 07.10.2021 | Zdroj fotky: insidegames.cz )



Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více