Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-11 | 20.09.2021

Dívky WU11 v soutěži okresního přeboru

Poslední prázdninový den starší přípravka zahájila okresní soutěž: ASTORIE OP st. přípravek U11 - Holicko, kde měří síly s chlapeckými týmy.


31. srpna 2021

SK - 1. FC Mikulovice - FK PARDUBICE 10:8

2. kolo, 1. mistrovské utkání nás zavedlo na hřiště do nedalekých Mikulovic. V tomto zápase jsme změřili síly s velice odolným chlapeckým týmem. Naše děvčata se nezalekla a s chutí se pustila do boje. Po velice vyrovnaném souboji plném krásných akcí jsme jen těsně podlehli soupeři, ale i přesto toto utkání bylo vyrovnané. Chtěl bych pochválit děvčata, že byla fotbalovější, ale i spousta neproměněných akcí nevedla k vítězství nad chlapeckým týmem.

 

7. září 2021

FK PARDUBICE – Amatérský fotbalový klub Horní Jelení 8:5 

Ve druhém utkání jsme sehráli vyrovnaný souboj na domácím hřišti s družstvem Horního Jelení. V tomto utkání si děvčata dala větší pozor a snažila se více zakončovat. Po vydařených akcích se dostávala děvčata do zakončení a i v obranné fázi si dávala pozor na kvalitního a rychlého soupeře. Po vydařené koncovce jsme nakonec vstřelili rozhodující branky a děvčata si připsala první vítězství v soutěži.

 

14. září 2021

FK PARDUBICE – SK BÝŠŤ 9:7

Ve třetím utkání k nám zavítal tým z Býště. Po vyrovnaném začátku a vstřelených brankách na obou stranách jsme děvčata nabádali do větší spolupráce a důrazu v osobních soubojích. Zároveň i ke spolupráci s brankářkou a jejího většího využití. Děvčata si s touto situací poradila a snažila se. I přesto, že tam byly menší chybičky, tak si děvčata vypracovala řadu krásných akcí po rozehře od brankářky, ale i ve spolupráci s ní ve hře. Nakonec v celkovém skóre jsme po důraznější koncovce porazili soupeře o dvě branky a připsali si druhé vítězství v řadě.


(Autor: Rostislav Malík | Datum: 20.09.2021 | Zdroj fotky: )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více