Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 11.12.2012

Řezníček: Víkendový futsal, to nebude nic lehkého

Již jen několik dnů dělí fotbalisty FK Pardubice od dalšího zpestření zimní přestávky. V sobotu 15.12. ve 20:00 hod. nastoupí v chrudimské hale proti ERA-PACKu Chrudim, osminásobnému mistrovi ČR v tomto sportu. Přesto fotbalový klub může jít do utkání s odkrytým hledím, ve svých řadách má několik hráčů, kteří mají s futsalem jisté zkušenosti.


Jedním z nich je i Jan Řezníček, který si futsal vyzkoušel, byť jen v mládežnických kategoriích."Hrál jsem ho asi dvě sezóny, ještě v dorosteneckém věku," vzpomíná záložník, který na podzim odehrál ve 2. fotbalové lize 1210 minut. "Jeden rok jsem hrál za Torf Pardubice, to jsme skončili v juniorské lize na 4.místě, další rok jsem pak hrál za ERA-PACK Chrudim, to jsme byli třetí, ale tam jsem toho už moc nenahrál," vzpomíná "Řezňa" na svou krátkou futsalovou kariéru.


Na víkendovou akci a především na sobotní prestižní utkání se těší. "Zase po nějaké době to bude zápas hraný naplno, bude to zajímavé zpestření," říká hráč, který před několika týdny oslavil 20. narozeniny. Na otázku co na něj a jeho spoluhráče čeká, nemá jasnou odpověď. "Když jsme v dorosteneckém věku přišla na futsal jako fotbalisti, většinou jsme všechno vyhrávali, ale jak to bude mezi dospělými, nedokážu posoudit," přemýšlí nahlas o tom, co ho za několik dnů čeká. "Právě i proto se na sobotu těším, jsem zvědavý na to srovnání. "Nebude to nic lehkého. Oni hrají futsal každý den jako my fotbal, takže budou mít navrch. A největší rozdíl asi bude v taktice, kterou oni nají zažitou, kdežto my vůbec."

 


(Autor: | Datum: 11.12.2012 | Zdroj fotky: )



AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více