Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 06.12.2012

FK Pardubice se postaví proti futsalistům Chrudimi

Ani na konci roku nepolevuje aktivita našeho klubu a po florbalu, jehož dva tréninky hráči absolvovali v minulých dnech, a hokeji, který na tým čeká v pátek, dojde na další sportovní odvětví. Bude jím futsal, který je fotbalu poměrně blízký, přesto však jde přece jen o jinou sportovní disciplínu.


Krátce k futsalu, byť se většina z vás s tímto sportem jistě setkala: Je to v podstatě fotbal v hale, na hřišti a s brankami o rozměrech, jak je známe z házené. Nehraje se s mantinely, auty a rohy se kopou, na každé straně hřiště jsou čtyři hráči a brankář a hraje se na čistý čas - 2x20 minut. Pardubický kraj je nejúspěšnějším v tomto odvětví v celé republice. V nejvyšší soutěži hrají tři kluby z regionu a ERA-PACK Chrudim, který je osminásobným mistrem země, sklízí úspěchy i na mezinárodní scéně.

A právě proti tomuto soupeři se postaví fotbalisté FK Pardubice příští sobotu 15.12.2012 od 20:00 hod. v chrudimské sportovní hale. Hrát se bude na speciálním povrchu, který halové sporty používají pro významnější akce. "Souhlasil jsem s účastí na této akci, je to pro hráče další zpestření. Nicméně někteří hráči se akce nezúčastní, pro ty, kteří měli nějaké zdravotní problémy, by to bylo zbytečné riziko," vysvětluje trenér týmu Martin Svědík.

Utkání se hraje v rámci turnaje Mitropa Cup 2012. Utkání FK Pardubice proti domácím futsalistům je jedním ze semifinálových zápasů, druhou dvojici tvoří již čistě futsalové týmy - Nejzbach Vysoké Mýto a slovenský Púchov. V neděli se střetnou od 16:00 hod. poražení o 3. místo, vítězové pak od 18:00 hod. ve finálovém souboji.

A zajímá vás sestava pardubického týmu? Sestava FK Pardubice bude následující: Čihař, Zahradník - Šejvl, Kakrda, Polák, Janecký, Vencl, Tischler, Kudrna, Řezníček, Sklenář J., Brychta, Hundák.


(Autor: | Datum: 06.12.2012 | Zdroj fotky: )



AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více