Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 04.12.2012

Týden ve znamení "Řepkománie", teď hráče čeká hokej!

Uf… Koncem minulého týdne se dostal náš klub pod mediální palbu, kterou snad žádný sportovní fanoušek (nejen v Pardubicích) nemohl přehlédnout. Vše se točilo okolo slov Tomáše Řepky, obránce uvolněného budějovickým Dynamem, který médiím sdělil, že právě náš FK Pardubice přišel jako první s nabídkou na pokračování jeho kariéry.


    Novináři na čtvrteční Řepkův rozhovor pro web Sport.cz, ve kterém 38 letý hráč poprvé promluvil o tom, že jako první se zájmem o jeho osobu přišly Pardubice, reagovali rychle. Hned se vynořila celá řada článků, novináři zpovídali jak trenéra Svědíka, tak i členy vedení klubu, na stránkách Pardubického deníku se v sobotu objevila zdařilá koláž Tomáše Řepky v pardubickém dresu. Mimochodem tak trochu symbolicky - v dresu Tomáše Proroka, kterého by - čistě teoreticky - mohl exsparťan s pardubickém týmu nahradit.


    Zatímco fanoušci diskutují a média spekulují o tom, kde Tomáš Řepka zakotví, pardubický tým má poslední týden zaplněný tréninky před vytouženým a zaslouženým volnem. V pondělí se fotbalisté opět protáhli při florbalu, ve středu je čeká trénink v areálu v Ohrazenicích. Na pátek je naplánovaný poslední trénink, který ale proběhne v prostředí pro fotbalisty ne právě typickém. Hráči obují brusle, uchopí hokejky a vyjedou na led. Jistě, nejsou jediní v republice, kdo tak udělají, hokejem zakončuje přípravu víc týmů, jen z druholigových soupeřů tak učinili Bohemians 1905, Čáslav, Zlín, nebo Varnsdorf. Jenže - na hráče FK Pardubice čeká trénink v jedné z nejkrásnějších hal v republice - na hlavním kluzišti pardubické ČEZ ARENY!

    Klub se tak rozloučí s roční porcí tréninků a to dokonce před zraky novinářů, kteří jsou na páteční přípravu, která bude probíhat od 12:30 do 14:00 hod., pozvaní. Uznejte, že u toho nemůžeme chybět s naší kamerou, těšte se tedy na další videoreportáž.

 


(Autor: | Datum: 04.12.2012 | Zdroj fotky: )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více