Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

B-tým | 17.11.2012

Ná závěr podzimu remíza s Dvorem Králové

V posledním podzimním utkání přivítala na druhé trávě Pod Vinicí domácí rezerva Dvůr Králové. Domácí měli v první půli výraznou převahu, kterou však využili ke vstřelení pouze jedné branky. Ve druhé půli hosté hru trochu vyrovnali, pardubičtí mladíci je z mnoha šancí nedorazili druhou brankou a tak třináct minut před koncem přišel trest z kopačky Kilevníka a oba soupeři se nakonec rozešli smírně po remíze 1:1.


Domácí celek začal aktivně a již ve třetí minutě po akci a centru Hanče z levé strany si zpracoval míč a střílel s tečí vedle Vágner. V 9. minutě po rohu hlavičkoval Vencl razantně nad branku. Pardubičtí byli stále více na míči a ve 23. minutě se zaslouženě ujali vedení, když se po několika přihrávkách, ale i blocích hostů nakonec prosadil Kudrna - 1:0. Ve 28. minutě další kombinační akce domácích po ose Vanžura - Buriánek - V. Kakrda, jeho centr z pravé strany a Brychta z dobré pozice hlavou nad. Ve 31. minutě další slibnou akci zastavila ruka hostujícího obránce ve vápně, ale píšťalka sudího mlčela. Chvíli předtím navíc neplatiti gól domácích pro ofsajd. Stejná situace se zrodila i dvě minuty před přestávkou, když po příhře Hanče z levé strany před branku protlačil míč do branky ve skluzu V. Kakrda, ale zdali byl skutečně ofsajd, ví jen svědomí pomezního Vrzala...

 

Ve druhé půli hosté přidali na aktivitě a v 53. minutě se do vyložené šance dostal Fejk, ale jen výborný zákrok Zahradníka zachránil domácí. Poté se zase zrodilo několik šancí domácích na zvýšení stavu. V 61. V. Kakrda vyslal do šance Vágnera, ale jeho střelu srazil Ulrych mimo branku na roh. Za pět minut byl na zadní tyči po centru Hanče osamocený V. Kakrda, ale nedokázal míč usměrnit do branky a trefil jen boční síť... V 73. další kombinace po ose V. Kakrda - Brychta, který připravil ve vápně míč pro Vágnera, ale ten trefil jen hráče před sebou. Nevyužití šancí se pardubickým mladíkům vymstilo v 77. minutě, kdy se se štěstím dostal míč až k volnému Kilevníkovi, který srovnal - 1:1. V 82. minutě ještě orazítkoval břevno Vágner, ale do dalších příležitostí vedoucích ke gólu se již domácí nedostali a tak si další zbytečnou domácí remízou trochu zkazili závěr podzimní sezony.

 

FK Pardubice B - Dvůr Králové nad Labem 1:1 (1:0)

Fakta - branky: 23. Kudrna - 77. Kilevník. ŽK: 0:1. Rozhodčí: Rejžek ze Strakonic (Štuk, Vrzal). Delegát: Holý z Prahy. Diváků: 80.

Sestavy:

FK Pardubice B: Zahradník - Novotný, Vencl, Šejvl, Vanžura - V. Kakrda, Kudrna, Buriánek, Hanč - Vágner, Brychta (82. Rydval).

Kr. Dvůr: Ulrych - Podolník, Kruliš, Rejl, Ježek - Kilevník, Moník, Fejk, Čenovský - Marks (84. Blažek), Otradovský.

 


(Autor: | Datum: 17.11.2012 | Zdroj fotky: )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více