Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Ženy A | 10.06.2021

Pardubické ženy remizovaly s reprezentací WU17

Reprezentace dívek WU17 je na soustředění v Nymburce a ve středu dorazila do Pardubic. V zápase se představilo všech pět pardubických holek. Svou první reprezentační branku vstřelila Mája Zikmundová.


Přátelské utkání žen, středa 9. 6. 2021, hř. stadion Pod Vinicí


FK PARDUBICE - ČR WU17 4:4 (2:1)
Góly: 3. Kunáková, 20. Růžičková, 47. Hýlová, 57. Suchanová - 45. Freislerová, 51. Zikmundová, 52. Němcová, 55. Kostohryzová

Sestava: Glossová - Kunáková, Matějková, Kabeláčová, Nekovářová - Fialová, Neradová, Kružíková - Růžičková, Ninczová, Hýlová (Betáková, Borovičková, Hlušičková, Kupková, Suchanová, Vejrová)

Ondřej Bačo (trenér FK Pardubice): Ve středu jsme přivítali na stadionu Pod Vinicí reprezentaci do sedmnácti let i s pěti hráčkami z Pardubic. Náš tým byl naopak oslaben o několik fotbalistek, které pravidelně nastupují v lize. Dostaly šanci tedy hráčky juniorky a nevedly si vůbec zle. Do zápasu se nám povedl vstup a pěknými akcemi jsme se dostali hned ve třetí minutě Kunákovou do vedení. Ve dvacáté minutě jsme zásluhou Růžičkové přidali druhou branku. Mrzí nás branka na 1:2, kdy jsme si vlastní nedůsledností pokazili konec jinak velmi povedené první půle. V poločase reprezentace protočí celou jedenáctku, my stále pokračujeme v hokejovém střídání. Hned po poločasové přestávce se trefuje Hýlová a ukazuje svůj potenciál do budoucna. 5minutový lockdown našeho týmu ovšem znamená rychlý obrat z 3:1 na 3:4. Na to v podstatě hned reaguje Suchanová, která vyrovnává na konečných 4:4. Zápas to byl určitě zajímavý na obě strany. Na naší straně bylo hodně chyb v defenzivní činnosti, naopak v útočné fázi jsme kvalitu předvedli, kdy obzvlášť Neradová rozdávala jednu krásnou přihrávku za druhou. K bezproblémovému průběhu utkání přispěla určitě i trojice rozhodčích. Děkujeme všem zúčastněným za perfektní středeční odpoledne.


(Autor: Jiří Matějka | Datum: 10.06.2021 | Zdroj fotky: )



AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více