Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 10.06.2021

Huf a Kostka prodloužili smlouvy s FK Pardubice

Dva důležité kroky učinilo v těchto dnech vedení FK Pardubice. V obou případech jde o prodloužení smluv s hráči, kteří se výrazně podepsali pod úspěšnou sezónu, v níž pardubický klub skončil na 7. místě ve FORTUNA:LIZE.


V minulých dnech vedení FK Pardubice prodloužilo kontrakty s Davidem Hufem (do června 2024) a s Dominikem Kostkou (do června 2023). Oba hráči se v průběhu minulé sezóny ukázali jako platní členové kádru a prodloužení smluv je signálem, že obě strany spolu chtějí spojit další fotbalové kroky.

 

Dvaadvacetiletý útočník David Huf byl od svého příchodu do FK Pardubice v roce 2012 vždy oporou mládežnických týmů a zhusta se objevoval i v reprezentačních výběrech. Premiéru v 2. lize měl pod taktovkou trenéra Krejčího již v 16 letech, od té doby roste ve skvělého útočníka. Před dvěma roky ho sice potkalo těžké zranění, ze kterého se ale dostal do takové formy, že v nejvyšší soutěži nastřílel devět branek.

 

Pětadvacetiletý ofenzivní středopolař Dominik Kostka je odchovancem pražských klubů Kačerova a Bohemians, v  dresu klokanů si před lety dvakrát vyzkoušel 1. ligu. Vystřídal několik klubů v nižších soutěžích a rok 2020 ho zastihl v rezervě Slovácka. Poté, co byla MSFL ukončena, dorazil na testy na Vinici a zaujal natolik, že v jarní části sezóny mu trenéři dávali velký prostor na hřišti. A k týmu bude patřit i v dalším období.

 

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 10.06.2021 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více