Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

esport | 05.04.2021

Pardubice v pondělí na ČT Sport proti Slavii. Ve finále E:ligy!

Možná si pamatujete, jak pardubický klub získal před rokem díky skvělému výkonu Riijka trofej pro vítěze MOL eCupu. A letos Pardubáci míří za double, k jehož získání chybí poslední krok: je třeba zvládnout pondělní finálový zápas E:ligy proti Pražské Slavii. Souboj můžete sledovat v přímém přenosu od 20:15 hod. na programu ČT Sport.


Finálová část E:ligy se hraje již od soboty a poté, co se FK Pardubice stal vítězem skupiny C (před Libercem, Slováckem a Českými Buděovicemi), procházela dvojice Miki - Seron úspěšně i play-off. Ve čtvrtfinále překonali naši hráči FK Mladá Boleslav 3:0 a v semifinále v tuhém souboji obhájce titulu FC Viktoria Plzeň 3:1.  

 

Turnaj se hraje formou vzájemných zápasů hráčů obou týmů (týmy jsou dvoučlenné), k vítězství je třeba dosáhnout 3 vítězství, tedy maximální možný počet duelů je pět. Finálovým soupeřem pardubického dvoučlenného týmu budou hráči SK Slavia Praha, kteří v semifinále porazili Spartu nejtěsnějším výsledkem 3:2. 

 

Přímý přenos na programu ČT Sport začíná v pondělí 5.4.2021 ve 20:15 hod., k vidění budou rozhovory a pochopitelně komentovaná utkání. Aktuálně se jedná o zpestření programu a pokud vše vyjde, uvidíte v přímém vstupu také našeho ligového hráče Davida Hufa a jednoho ze zástupců Slavie. Držte našemu týmu palce!

 

Na titulním snímku vidíte s pardubickm dresem jednoho z našich hráčů. Je jím Matěj "Miki" Mikan, kterého si možná pamatujete z trávníků, kde bojoval za FK Pardubice v mládežnických týmech. Právě jemu budete držet palce ve večerním televizním přenosu, stejně jako Dominiku "Seron" Čermákovi, který s ním tvoří nedílnou součást týmu. 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 05.04.2021 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více