Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Ženy A | 10.03.2021

Ženský tým se v Plzni rval, ale na body nedosáhl

V neděli bojoval ženský tým na plzeňském trávníku a nevydřel v tuhé bitvě ani bod. Dvougólový náskok domácích pardubické hráčky během první půle vyrovnaly, ale ještě před přestávkou inkasovaly a po změně stran si domácí pojistily zisk tří bodů.


10. kolo 1. ligy žen

 

FC Viktoria Plzeň - FK Pardubice 4:2 (3:2)


Branky: 11. Mrázová 15. Němcová 45. Ivaničová 60. Ivaničová  - 35. Novotná (pen.), 45. Ninczová  ŽK: 1:0  Rozhodčí: Holakovská, Hasíková , Mifková , Sádovský . Bez diváků.
Sestava: Beránková - Vejrová (66. Nekovářová), Kabeláčová (16. Neradová),, Kupková, -Kubečková, Ličmanová, Kunáková, Fialová - Novotná (66. Hegrová), Růžičková, Ninczová (55. Hýlová).

Ondřej Bačo (trenér Pardubic):V Plzni jsme předvedli o něco lepší výkon než proti Dukle. Přeci jenom jsme měli v týdnu více tréninků, holky se cítily více rozehrané. První branku inkasujeme po špatném bránění a nedůrazu naší obránkyně. Následně se ocitáme ve velké šanci, ale stejně jako chvíli před první brankou domácích přichází špatný první dotyk a ze stoprocentní gólovky nic není. Poté nám v postavení třech obránkyň proti dvěma útočnicím absolutně nezafunguje navázání na soupeřky a třešničkou je nepodpoření obrany zálohou, kdy plzeňská hráčka doráží sama hluboko v pokutovém území. Viktoriánskou obranu hlavně zlobí Růžičková, která hraje na hranici bolesti a je minimálně na 10 dní mimo hru. Na naši letní posilu je v 35. minutě v pokutovém území nedovolený zákrok v podobě strčení ve vyložené šanci. Následuje žlutá karta a pokutový kop - snižujeme na 1:2. Na 2:2 vyrovnává Ninczová po nádherné individuální akci Růžičkové. Ve třetí minutě nastavení, ze dvou minut nastavených, a po dvou standardních situacích, Plzeň dává branku na 3:2.
Obraz hry ve druhé půli se moc nezměnil. Domácí, o dost zkušenější tým, více drží míč a pardubandy se dostávají do křečovité hry. V 60. minutě inkasujeme počtvrté a o osudu utkání je rozhodnuto. Šance si sice vypracováváme, ale řešení není na požadované úrovni. Pozitivem určitě je, že se do hry postupně dostávají juniorky Hýlová, Nekovářová a Hegrová, kdy pro poslední dvě jmenované to je premiéra v lize žen..“

V dalším domácím zápase přivítáme v sobotu 13. 3. Lokomotivu Brno Horní Heršpice. Utkání se hraje bez diváků

 

 

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 10.03.2021 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více