Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Ženy A | 22.02.2021

Chci, aby se nám v lize dařilo, vzkazuje Nikola Hladíková

Tuto neděli odstartuje po více než čtyřech měsících pokračování ženské fotbalové ligy a pardubický celek v neděli čeká souboj proti Dukle. Pardubická sestava se posílila o jednu novou tvář.


Dvacetiletá Nikola Hladíková začínala s fotbalem v Kamenici, ale většinu kariéry strávila v pražské Slavii. Zkušenosti má i z působení v polském Walbrzychu a na podzim loňského roku bojovala za chorvatský Split. Klub se pokoušel prodrat skrz předkolo do hlavní soutěže Ligy mistrů, to se mu ale nepodařilo.

 

Teď bude novou posilou pardubického celku. „Pár hráček v Pardubicích znám, ať už ze společného angažmá ve Slavii, ale také z reprezentace,“ říká před prvním zápasem. A těší se na to, až znovu nastoupí do utkání. „V Chorvatsku jsme na podzim už hrály bez diváků, herně jsem měla pauzu od prosince. Tak se dá říci, že bez zápasového vytížení jsem dva měsíce,“ vysvětluje dvacetiletá fotbalistka, která ale během této přestávky nezahálela. „Věnovala jsem se individuální přípravě, bez toho by to nešlo.“  

 

Na nedělní start soutěže se těší. „Mám velkou radost, že se začne hrát a my budeme zpátky na hřišti. Opatření jsou sice přísná, ale jsme rády, že se liga rozjede.“

 

Hned pro první zápas má velkou motivaci, protože v dresu pražské Dukly strávila část kariéry a za celek z Julisky nastoupila v minulosti (viz. foto) i proti Pardubicím. Přestože do utkání z důvodu zranění nezasáhne, novým spoluhráčkám věří. Hlavním cílem pro zbytek sezóny bude, aby se nám dařilo a posunuly jsme se na lepší pozice v ligové tabulce,“ dívá se optimisticky na pokračování ligové sezóny.    

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 22.02.2021 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více