Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-13 | 12.10.2020

Mladší žákyně, pátý ligový zápas, páté vítězství


7. kolo 1. ligy mladších žákyň

FK PARDUBICE - DFK Bohemians 1905 7:0 (4:0)

Hráno 10. 10. 2020 hř. Letní stadion v Pardubicích


góly: 5´ 58´ Kovaříková, 12´ 14´ Rouhová, 22´ Dytrtová, 50´ 65´ P. Nechvílová

Sestava: Čiháková - Dytrtová, Kadlecová, Kakrdová, Kolářová, Kovaříková, Kozáková, Kubisková, Nechvílová, Nevosádová, Sisková, Džuganová, Rouhová, Kožíšková, Fialová

V posledním ligovém utkání na nějakou chvíli jsme porovnali síly s Bohemkou. Začátek utkání se nám povedl, jelikož ve 14. minutě jsme vedli už 3:0. O první gól se postarala Kovaříková, která se trefila z centru od Kubiskové. Druhý a třetí gól přidala Rouhová, nejprve po individuální akci a poté ze střely k tyčce. Do přestávky se nám podařilo skórovat ještě jednou, když Dytrtová udělala kličku a vystřelila ze střední vzdálenosti do šibenice.
Bohužel potom se nám nepodařilo vstřelit branku 30 minut, i když šancí jsme na to měli dost. Holky byly zbytečně zbrklé a chyběla nám trpělivost, přesnost v přihrávkách a hlavně při střelbě, kdy jsme ohrožovali spíš rodiče za plotem, než branku soupeře. Poslední 3 góly jsme dali po skoro totožných akcích, kdy jsme útok začínali až od naší branky a u všech gólů nám netrvala akce od brány k bráně déle jak 15 sekund.
 V 50. minutě Čiháková rozehrála na Kubiskovou, ta dala krásnou průnikovou přihrávku na Nechvílovou, která s přehledem zakončila. Zanedlouho přidala svůj druhý gól i Kovaříková, Dytrtová si seběhla pro míč od Čihákové, táhla ho sama středem a v pravé chvíli nahrála do běhu Kovaříkové, pro kterou už bylo snadné zakončit. Poslední gól zápasu začal také od Čihákové, když si pro míč seběhla tentokrát Kubisková, nahrála ho do běhu Kozákové a ta oslovila Nechvílovou krásnou přihrávkou před prázdnou bránu, ta se také mohla radovat ze svého druhého gólu.
I když jsme dali 7 gólů a celý zápas se hrálo pouze na jednu branku, tak s naší hrou nemůžeme být spokojeni. S naší kvalitou bychom měli takové zápasy zvládat lépe, jak gólově, tak po herní stránce. Každopádně pozitivní je, že jsme neinkasovali žádný gól (Čihy, těšíme se!!!
) a také, že si zatím úspěšně plníme cíl, který jsme si před sezónou dali. Navíc jako jediný tým v lize jsme stále stoprocentní.


(Autor: Jan Siska | Datum: 12.10.2020 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více