Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-13 | 23.09.2020

Mladší žákyně v zápasech okresního přeboru s výhrou i prohrou


Odložené utkání 1. kola HOTEL TRIM okresního přeboru mladších žáků U13 sk. Holicko, 15. 9. 2020 hř. Sezemice

TJ Spartak Sezemice - FK PARDUBICE 3:2 (3:0)

Góly: 1´ 26´ Čimera, 11´ Jirásek - 36´ (z PK) a 54´ Kubisková

 

V úterý 15. 9. jsme odehráli 2. zápas okresního přeboru proti Sezemicím. Začátek utkání se nám nepovedl, jelikož hned v 1. minutě utkání jsme dostali gól a zanedlouho druhý. Nebyli jsme přesní v přihrávkách, čímž jsme soupeře pouštěli do zbytečných brejků. Hra se ale od nás postupně zlepšovala, vytvořili jsme si pár gólových příležitostí, ale branku jsme bohužel nedali, za to soupeř do konce poločasu ještě navýšil vedení na 3:0. 

Do druhého poločasu jsme šli s cílem pokusit se vyrovnat. Z pokutového kopu skórovala Kubisková, která přidala i druhý gól krásnou střelou z dálky. Přestože jsme měli druhý poločas dost šancí a soupeře jsme v podstatě nepustili za půlku, vyrovnat se nám bohužel nepodařilo. Přesto bychom chtěli holky pochválit, že to nevzdaly a bojovaly až do konce.

 

 

3. kolo HOTEL TRIM okresního přeboru mladších žáků U13 sk. Holicko, 17. 9. 2020, hř. Letní stadion

FK PARDUBICE - SK BÝŠŤ 6:2 (3:0)

Góly: 7´ 24´ 40´ Dytrtová, 19´ Kozáková, 47´ Sisková, 55´ Fialová - 42´ Mcgrath, 53´Roupec

 

Ve čtvrtek 17. 9. jsme na Letním stadionu odehráli mistrovské utkání proti Býšti. Holkám se podařilo dobře vstoupit do zápasu, protože už v 7. minutě otevřela skóre po krásné narážečce kapitánka Dytrtová. Zanedlouho jsme kopali přímák, ke kterému se postavila Kozáková a dělovou ránou přes zeď k tyči navýšila vedení na 2:0. Následně pak měla možnost skórovat i z penalty, ale dala tyčku. Před koncem poločasu vybojovala na středu míč Dytrtová, která běžela sama až k bráně a s klidem zakončila po zemi k tyči. První poločas sice holky vyhrály 3:0, ale byla to zásluha hlavně golmanky Čihákové, která byla zase neskutečná a chytla aspoň 6 tutovek.

 

Na začátku druhého poločasu jsme dali, dle našeho názoru, gól po jedné z nejhezčích akcí sezóny. Dytrtová vybojovala míč, nahrála ho Fialové, která se s ním otočila na T. Truhlářovou a ta z jedničky narazila na nabíhající Dytrtovou, která se zase nemýlila a zkompletovala tak hattrick. Soupeř zanedlouho snížil po naší chybě v rozehře na 4:1. Další gól přidala po odraženém míči z rohu Sisková. Býšti se podařilo vstřelit ještě jeden gól, který byl po našem nedůrazu ve vápně. Sérii gólů zakončila Fialová, která na půlce zpracovala míč, šla sama na bránu a padáčkem přehodila golmana, který byl venku z brány.

 

Holky bychom chtěli za tento zápas určitě pochválit, tímto vítězstvím si připsaly první body v okresním přeboru a pokud budou s takovým nasazením a chutí hrát každý zápas, přibude jich určitě ještě víc ????

 

 

 


(Autor: Jiří Matějka | Datum: 23.09.2020 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více