Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

esport | 20.07.2020

FK Pardubice vítězem MOL eCupu ve FIFA20!

Před několika týdny jsme vám přinesli informaci, že FK Pardubice bude mít svého zástupce v esportovém MOL eCupu, který je oficiální soutěží Fotbalové asociace ČR ve hře FIFA na Playstation 4.


Do finálové fáze MOL eCupu se probojovali zástupci čtyř klubů, kromě FK Pardubice zde bojovali zástupci Viktorie Plzeň, Bohemians 1905 Praha a FC Velké Hodějovice. Pardubický zástupce Štěpán „Riijk“ Sobocki, který je kmenovým hráčem profesionálního týmu Entropiq, se mezi nejlepší čtyři hráče v dresu našeho klubu probojoval skrz náročnou play-off, kde předvedl několik neuvěřitelně dramatických bitev. Video, které vám přiblížilo jeho návštěvu v kabině našeho A-týmu, si můžete připomenout zde

 

Ve finálovém podvečeru, který se konal naživo v pražském hotelu Don Giovanni, porazil Riijk v semifinále zástupce Nových Hodějovic a pak už se mohl chystat na finále, kde mu byl soupeřem tým FC Viktoria Plzeň. Západočeský fotbalový klub má svůj profi esports tým, který tentokrát zastupoval T9Laky, jenž byl ve finále mírným favoritem.

 

První duel vyhrála Viktoria Plzeň na penalty, ve druhém triumfoval FK Pardubice a šlo se do třetího, rozhodujícího zápasu. Ten byl nesmírně dramatický, skončil 0:0 a i po prodloužení, a v dalším rozstřelu už byl šťastnější pardubický hráč Riijk!  

 

Finálová fáze byla přenášena přímým přenosem na programu ČT Sport a tak sportovní diváci mohli sledovat, jak Rijjk v dresu FK Pardubice přebírá trofej pro nejlepšího vítěze MOL eCupu z rukou Generálního sekretáře Fotbalové asociace ČR Jana Paulyho!


(Autor: FK Pardubice | Datum: 20.07.2020 | Zdroj fotky: STES )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více