Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

ČFL | 08.03.2020

Těsná prohra rezervy v Přepeřích

V prvním jarním kole ČFL skupiny B zajížděla pardubická rezerva do Přepeří, kde však v nevlídném počasí prohrála nejtěsnějším možným způsobem 1:0 brankou v závěru utkání.


16. kolo

 

FK Přepeře - FK Pardubice B 1:0 (0:0)

 

Utkání se odehrávalo za trvalého deště a na těžkém, podmáčeném terénu. V průběhu první půle se hrálo bez vážnější šance na obou stranách. Za zmínku stojí jen šance domácích v 10. minutě, kterou zlikvidoval výborný Śmíd. Proto se šlo do kabin za bezbrankového stavu. Ve druhém poločase se domácí díky mnoha standardním situacím dostali do tlaku, který vyvrcholil v 75. minutě vstřelením jediné branky utkání. Gól vstřelil Pavlata, který si po centru počkal na zadni tyči a hlavou nedal brankáři Šmídovi šanci. Hosté i přes dvě dobré šance skóre nesrovnali a tak odešli poraženi 1:0.
 
Fakta - branka: 75. Pavlata. ŽK: 0:4. Rozhodčí: M. Paták z Horní Břízy (Pastyřík, V. Paták). Delegát: Váňa z Nového Strašecí. Diváků: 70.
 
Sestava FK PCE B: Šmíd - Pavlas, Zukal, Nemšovský, Zelenka - Jiroutek, Solil - Čmelík (46.Dostál, 87. Sytko), Selnar, Řezáč - Miker.
 
Kamil Řezníček, trenér Pardubic B: " Za stálého deště a na težkém terénu se hrálo spíše bojovné utkání, kdy domácí hrozil centrovanými míči z křídelních prostorů a po standardních situacích, které jsme v defenzívě celkem dobře zvládali. V závěru jsme však jeden centr nepokryli a inkasovali jsme rozhodující branku. My jsme si vytvořili dvě čisté gólové šance, bohužel se nám ale skórovat nepodařilo. "
 


(Autor: FK Pardubice - Lukáš Ouředník | Datum: 08.03.2020 | Zdroj fotky: redakce FK )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více