Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-13 | 04.02.2020

Mladší žákyně v přípravě zvítězily v Polsku


MKS Polonia Swidnica WU13 - FK Pardubice WU13  1:5 (0:1)

Branky: Lacinová 3, Hubáčková, Borovičková

Hodnocení trenéra: Od utkání v polské Świdnici jsme nevěděli, co od soupeře očekávat, protože jsme poprvé nastoupili proti polskému týmu. Ve Świdnici se nachází polská dívčí fotbalová akademie. Připravovali jsme se na těžké a vyrovnané utkání.

 

První poločas začal opatrně z obou stran. Po počátečním oťukávání soupeřek a zjištění, že se hráčkám Świdnice dokážeme vyrovnat, jsme začali soupeře dostávat pod tlak a vytvářet si střelecké příležitosti. Opět jsme, ale nedokázali přesně zakončit. Tým Świdnice také několikrát vyskoušel naší obranu a brankářku, ale pokaždé jsme si dokázali poradit a nebezpečí odvrátit. V polovině prvního poločasu nám vyšel křížný pas z pravé strany, kde míč zpracovala naše kapitánka a míč poslala přesnou střelou do levé šibenice polské branky 0:1. Po této brance soupeř pochopil, že ho nečeká nic jednoduchého a začal si vytvářet zajímavé příležitosti. Nás držela výbornými zákroky naše brankařka a dobře pracující obrana a tak jsme šli do kabin s jednobrankovým vedením

 

Před druhým poločasem jsme si řekli, že nesmíme soupeře pustit do žádného tlaku, že musíme trpělivě čekat na příležitosti a zbytečně neinkasovat. Soupeř se dle našich předpokladů začínal tlačit před naší brankou a několikrát nás opět výbornými zákroky podržela naše brankařka. Hráčky Świdnice pomalu začínaly otevírat svoji defenzívu a my se dostávali častěji do střeleckých příležitostí. Po sérii našich rohových kopů jsme několikrát zahrozili, ale opět nás zklamala naše bídná koncovka a nedůraz v předbrankovém prostoru. Zhruba v polovině druhého poločasu, po několika dobrých příležitostech hráček Świdnice, přišla naše druhá branka, kdy po výborném pasu se do breaku dostala naše kapitánka a podél brankařky poslala míč podruhé do sítě. Tato druhá branka dala ráz dalšímu průběhu utkání, soupeř musel již hru ještě více otevřít a my se dostávali čím dál víc do střeleckých příležitostí. Jednu z nich dokázala opět proměnit naše kapitánka a zkompletovala svůj hattrick 0:3. Poté jsme polevili v koncentraci a soupeřky dokázaly snížit po nepřehledné situaci před naší brankou na 1:3. Hráčky Świdnice po této kontaktní brance opět ucítily šanci ještě s výsledkem utkání něco udělat a vrhly se do útoku, ale my jsme je opět brzy ztrestali brankou na 1:4. Konec utkání jsme si již pohlídali a přidali ještě jednu branku na konečných 1:5. Děkujeme hráčkám, že výborně zvládly utkání  a reprezentaci našeho klubu. Rodičům hráček díky za skvělou podporu a fandění.

 

 


(Autor: Vladimír Bidlo | Datum: 04.02.2020 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více