Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Ženy A | 15.10.2019

Ženy se ze souboje se Slováckem vrátily s prázdnou

Nedělní odpoledne pardubickému ženskému týmu body nepřineslo. V utkání na trávníku Slovácka držely naše hráčky dlouho nerozhodný výsledek, ale v závěru utkání domácí hráčky třikrát skórovaly a rozhodly o svém vítězství.


7. kolo 1. ligy žen

 

1. FC Slovácko - FK Pardubice 3:0 (0:0)

 

Branky: 71. Strožová, 77. Strožová, 89. Klímová. ŽK: 0:3 (Kubečková, Reinberková, Dvořáková). Rozhodčí: Hausnerová - Koryčanová, Žáková. Diváků: 80.

Sestava: Maršíková - Kubečková (56. Merklová), Kabeláčová, Reinberková (75. Fialová), Matějková (62. Ninczová) - Ličmanová (67. Prokůpková), Novotná, Kupková, Dvořáková (81. Vlačihová), Pavlasová - Kunáková.

 

Ondřej Bačo (trenér Pardubic): „Holky bych chtěl pochválit za dobrý pressing, který nám v první půli vynesl dvě zajímavé šance. Z naší strany došlo i ke zlepšení standardních situací, bohužel hráčky dvakrát z rohu střílely těsně vedle. V druhém poločase šly holky několikrát v přečíslení na branku domácích, ale ani dvě stoprocentní gólové akce jsme nedotáhli k první změně skóre v utkání.

 

Do 70. minuty jsme plnili pokyny a i přesto, že bylo Slovácko silnější na míči, mohli jsme být spokojení. To co jsme předvedli při první inkasované brance, je pro mě nepochopitelné a od tohoto momentu jsem s naší hrou velmi nespokojený. Absolutně se nám sesypala hra a projevila se nezkušenost našeho týmu. Přestali jsme plnit základy naší hry a soupeř nás ještě dvakrát potrestal. Je to škoda, na body to bylo, ale musíme se více uklidnit v předfinální a finální fázi naší útočné hry.“


(Autor: FK Pardubice | Datum: 15.10.2019 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více