Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Ženy A | 17.09.2019

Ženský A-tým podlehl v neděli pražské Dukle

V neděli odpoledne panovalo na Vinici příjemné fotbalové počasí, ale ani to nedokázalo zlepšit náladu našeho ženského týmu, který ve 4. ligovém kole podlehl pražské Dukle 2:3. Všechny branky padaly v průběhu prvního poločasu.


4. kolo 1. ligy žen

 

FK Pardubice - FK Dukla Praha 2:3 (2:3)

 

Branky: 34. Dvořáková, 42. Dvořáková - 24. Strnadelová, 44. Houbová, 45. Hrobská. ŽK: 1:1 (Matějková, Houbová). Rozhodčí: Holakovská - Kortanová, Dibelková. Diváků: 80.
Sestava: Bidlová - Merklová (58. Vlačihová), Kupková, Reinberková, Kunáková - Matějková (72. Fialová), Novotná (46. Neradová), Ličmanová, Dvořáková, Prokůpková (46. Pavlasová) - Kubečková (53. Ninczová).

 

Ondřej Bačo (trenér): „Utkání se mi hodnotí velmi těžce. V prvním poločase jsme určitě tahali za delší konec provazu a i přesto, že šel hostující tým do vedení, jsme zcela zaslouženě vývoj otočili. Ale dvě naprosto triviální chyby na konci poločasu se ukázaly nakonec jako rozhodující.

 

Jedno nucené a jedno taktické střídání do druhé půle, změna rozestavení v jejím průběhu a nasazení dalších čerstvých hráček.  Nic z toho nám bohužel nepomohlo, a když se k tomu přidalo i velmi nepřesné rozhodování rozhodčích, tak to jsou ztracené body.  Neuznaná branka v 36. minutě kvůli údajnému  ofsajdu, pokutový zákrok v 90. minutě na Fialovou, to je rovněž velmi důležitý faktor nedělního odpoledne, které jsme si malovali trochu jinak.

 

Děkujeme všem, kteří na Vinici dorazili a podporovali nás po celé utkání. Liga pokračuje dále a my budeme bojovat o další body za týden v Liberci. Pevně věřím, že to hračky správně namotivuje, ponaučíme se z chyb a přivezeme ze severu body.“

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 17.09.2019 | Zdroj fotky: Radek Klier )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více