Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Ženy A | 09.09.2019

Ženský tým vysoko podlehl favorizované Slavii

Vědělo se, že v pražském Edenu nebude pardubické fotbalistky čekat snadné utkání. Domácí hráčky, chystající se na Ligu mistrů, náš tým vysoko porazili, což ovšem vzhledem ke kvalitě sešívaných není ostuda. O další body se pardubický tým popere v neděli na Vinici!


3. kolo 1. ligy žen

 

SK Slavia Praha - FK Pardubice 13:1 (7:1)

 

Branky: 3. Svitková, 7. Svitková, 10. Persson, 18. Kožárová, 24. Kožárová, 38. Divišová, 45. Kožárová, 52. Svitková, 55. Necidová, 60. Svitková, 67. Necidová, 73. Jarchovská, 82. Khýrová - 39. Dvořáková. ŽK: 1:0 (Persson). Rozhodčí: Holakovská - Žáková, Navrátilová.
Sestava: Bidlová - Merklová (60. Vlačihová), Reinberková, Kupková, Matějková (65. Ninczová) - Neradová - Dvořáková, Ličmanová (71. Fialová), Kunáková (80. Černá), Pavlasová (55. Prokůpková) - Kubečková.

 

Ondřej Bačo (trenér FK Pardubice): „Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání a to se potvrdilo. Slavia nastoupila před Ligou mistryň v nejsilnější sestavě a hrála celých 90 minut naplno. Hostující hráčky měly velmi špatný vstup do utkání a v 10. minutě byl stav 3:0. V kabině jsme si jasně řekli, že nebudeme stát jen na vápně a budeme se snažit hrát sebevědomě, snažili jsme se o rychlé přechody, ale bohužel nepřesnosti v naší kombinaci domácí hráčky nekompromisně trestaly. Malý zlom v naší hře nastal ve 30. minutě, kdy jsme přesunuli Dvořákovou na střed zálohy a ta ve 40. minutě vstřelila premiérovou branku Pardubic v letošní sezoně.

Druhý poločas  se nesl ve stejném rozložení sil, opět s maximálním nasazením  našich hráček, kdy všechny hrály na hranici svých možností. Nejmarkantnější rozdíl byl v taktické části, kde silně zaostáváme. Nicméně s týmem na tom usilovně pracujeme a myslím si, že holky rychle časem pochopí, co po nich vyžaduji a je jen otázkou dalších zápasů, kdy to převedeme do praxe. Bereme utkání se Slavií jako zkušenost a já můžu za kabinu slíbit, že příští týden necháme na Vinici všechny síly a připíšeme si první body do tabulky!“

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 09.09.2019 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více