Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-6 (2017) | 06.09.2019

Máte doma mladého fotbalistu? Přiveďte ho k nám?

Tréninky jsou v plném proudu i u těch nejmladších fotbalistů, kterým před několika dny skončily letní prázdniny. A protože fotbalový klub FK Pardubice je otevřený pro všechny talentované sportovce, můžete i vy svého potomka svěřit našim trenérům přípravek.


Nábor není striktně věkově omezený a tak je tady šance pro ty nejmenší zařadit se do našich týmů. Nejmladším týmem našeho klubu je přípravka U-6, která sdružuje hráče roku narození 2014 a 2015. Je jedno, jestli jde o chlapce či dívku, týmy přípravek FK Pardubice jsou otevřeny všem.

 

Kdy mohou nováčci ukázat své zapálení pro hru? Možnost mají hráči ročníku narození 2014 (a starší) každé úterý a čtvrtek, kdy v odpoledních hodinách (od 16:00 hod.) budou na hřištích v pardubickém areálu Pod Vinicí probíhat tréninky týmů našich nejmenších fotbalistů.

 

Pokud budete mít dotazy k tématu, kontaktní osobou je šéftrenér týmů přípravek Petr Kudrna, tel.: 732 722 980, rovněž je možné využít mailovou adresu kudrna@fotbalpardubice.cz.

 

Pokud chcete k nejpopulárnějšímu sportu planety přivést dívku, také to není problém. Jistě víte, že ženský tým máme v nejvyšší soutěži, ale FK Pardubice se věnuje dívkám i v těch nejmladších kategoriích. V tom případě kontaktujte Kamila Kozáka, tel: 606 521 078, mail: kozak@fotbalpardubice.cz.


(Autor: FK Pardubice | Datum: 06.09.2019 | Zdroj fotky: )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více