Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Ženy A | 19.08.2019

Ženský A-tým podlehl favorizované pražské Spartě

Velmi těžkého soupeře měl pardubický ženský tým v úvodním kole nejvyšší soutěže. Naše hráčky se představily na trávníku obhájce titulu, pražské Sparty, a podlehly mu vysoko 0:7. Již v sobotu ale můžete náš prvoligový tým podpořit na stadionu Pod Vinicí!


1. kolo 1. ligy žen

 

AC Sparta Praha - FK Pardubice 7:0 (3:0)

 

Branky: 7. Martínková L., 19. Martínková L., 30. Buacom, 60. Martínková I., 71. Martínková L., 81. Martínková L., 89. Odehnalová.


Sestava FK PCE: Maršíková - Matějková, Kabeláčová, Kupková, Kunáková (66. Merklová) - Prášilová (63. Pavlasová), Ličmanová, Novotná, Neradová (77. Reinberková), Dvořáková (80. Fialová) - Kubečková (56. Prokůpková)

 

V prvoligovém debutu na půdě obhájce titulu, na rozpáleném Strahově, naše ženy nestačily na favorizované Sparťanky a podlehly jasně 0:7. „Přesto je potřeba naše hráčky pochválit, v obranné fázi hrály velmi dobře, neustále se snažily, bojovaly o každý míč a znepříjemňovaly Sparťankám kombinaci, jak jen mohly,“ hodnotil utkání trenér Kamil Kozák, který usedl na lavičku prvoligového nováčka při jeho premiéře. „Velmi dobře také zachytala Bára Maršíková,“ připomněl nejlepší individuální výkon nedělního odpoledne.

 

Výhra favorita se očekávala, pardubický ženský tým se teď může chystat na první domácí vystoupení. „Nyní je již potřeba se soustředit na druhé kolo, ve kterém hostíme Lokomotivu Brno a rádi bychom  bodovali. Zveme tímto všechny naše fanoušky, aby nás přišli podpořit,“ zve fotbalové příznivce na ženskou ligu Kamil Kozák.

 

Zmiňovaný souboj s Lokomotivou Brno-Horní Heršpice se odehraje v sobotu 24. srpna 2019 od 15:30 hod. na stadionu Pod Vinicí.  


(Autor: FK Pardubice | Datum: 19.08.2019 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více