Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

U-19 | 08.08.2019

Ligový dorost U19 zahájí sezónu proti Spartě

Již v sobotu začne nejvyšší soutěž pro náš nejstarší dorostenecký celek do 19 let. A hned na úvod to nebude procházka růžovým sadem. V sobotu v 10:15 hod. se naši mladíci střetnou s pražskou Spartou!


V prvním kole naši dorostenci, kteří v minulé sezóně skončili na 10. místě tabulky, přivítají na domácím trávníku respektovaného protivníka, pražskou Spartu. „Ostrý start soutěže nás nijak neděsí, my se se Spartou v úvodu soutěže nesetkáváme poprvé,“ nepanikaří ze jména silného protivníka trenér Němeček. „Třeba využijeme toho, že se soutěž teprve rozjíždí, na výhru nám může stačit i jediný gól,“ říká kouč v dobré náladě.

 

Kádr mají trenéři zdravotně v pořádku a tak už toužebně očekávají ostrý hvizd píšťalky. „Máme za sebou několik přípravných utkání, ale mistráky, to je přece jen něco jiného, těšíme se na ně,“ netají se Němeček.

 

Svá domácí utkání bude hrát U19 v Ohrazenicích a po duelu proti Spartě (sobota 10. 8. od 10:15 hod.) se i ve druhém vystoupení představí na svém hřišti. V sobotu 17. 8. přivítají v 10:15 hod. další tým z hlavního města, nováčka z pražského Meteoru.

 

Dorostenci sehráli v přípravě několik utkání, jeden duel byl dokonce mezinárodní a odehrál se na půdě polského Slasku Wroclaw (0:0). Nyní je již čeká ostrý start, pokud se chcete podívat na kompletní ligový program naší U19, najdete ho zde.

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 08.08.2019 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více