Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Ženy A | 10.05.2019

V sobotu na Letňák! Hraje se tady o postup do ligy!

Pokud máte v sobotu v podvečer čas, rozhodně si nenechte ujít fotbalové utkání na Letním stadionu. Od 16:00 hod. tam ženský A-tým hostí FK Čáslav. A pokud naše hráčky zvítězí, nikdo jim postup do nejvyšší soutěže nevezme!


Pardubické fotbalistky vyhrály s přehledem základní část druhé ligy a v prvním ze šesti utkání nadstavby porazily minulý týden na domácím trávníku FK Teplice 3:1. A díky výsledkům dalších zápasů je jasné, že pokud v sobotu, opět v domácím prostředí, porazí Čáslav, již je z první pozice v dalších kolech nikdo nesesadí!

 

„Zda postoupíme, to je otázka nejen pro vedení, ale i pro trenéry a hráčky,“ řekla nám minulý týden v rozhovoru pro zápasový bulletin F:NL Eva Šmeralová, ředitelka týmů žen a dívek našeho klubu. „Já bych ráda, abychom postoupili, hráčky by si to zasloužily. Ale postupem se zvýší nároky na trénovanost, musíme zvážit, jestli jsou holky toto schopné absolvovat v návaznosti na svůj volný čas, případně zaměstnání… Bude to věcí dalších debat s celým týmem. Ale za sebe říkám, že bychom měli do 1. ligy jít, je to motivační prvek i pro mladší hráčky.“

 

Lze ale předpokládat, že náš ženský tým postup mezi elitu využije. S Čáslaví se naše hráčky v průběhu sezóny střetly již dvakrát. Nejprve na trávníku největšího konkurenta vyhrály vysoko 7:0. Před dvěma týdny v domácí jarní odvetě se nadřely trochu víc, přesto zvítězily 2:1. Pokud naše hráčky jakýkoliv způsobem vyhrají, setrvají na čele tabulky 2. ligy až do jejího skončení.

 

Pokud jste náš ženský A-tým naživo neviděli, přijďte se v neděli odpoledne na Letní stadion podívat. Třeba i proto, že v akci uvidíte Kateřinu Urbancovou, pardubickou legendu, která „vyhrožuje“, že po skončení sezóny ukončí kariéru (hovořila o tom mj. v druhém dílu magazínu LIBERO, který můžete shlédnout zde)!

 

Tak v sobotu odpoledne na Letňáku…

 

 

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 10.05.2019 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více