Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

WU-15 | 15.03.2019

Starší žákyně podlehly pražské Spartě

V neděli 10.3. odehrály starší žákyně druhé jarní MU. V Praze na Strahově na UMT je hostily domácí hráčky AC Sparty Praha.


Sparta Praha WU15 - FK Pardubice WU15  4:0 (3:0)

 

Sestava: Holcová T., Nechvílová, Holcová K., Friedrichová, Borovičková,  Burešová, Kružíková, Minářová, Zikmundová, Ledvinková, Koblížková

Střídaly:  Krejčí, Brožová, Chlupáčová, Lacinová, Plevová

 

Dešťové přeháňky nám tentokrát štěstí nepřinesly. Zápas sotva začal a už jsme prohrávali 2:0. Hned v úvodní minutě si dala Anička Borovičková "vlastňáka" po rychlé akci z naší pravé strany a o 2 minuty později se domácí radovali podruhé. V následujících minutách se hra vyrovnala a v rozmezí mezi 8. a 20. minutou jsme odehráli dobrou pasáž, když jsme si vytvořili územní převahu.

 

Pro branku soupeře jsme byli nebezpeční pouze ze standardních situací. Centry sice létaly do vápna, ale chyběl patřičný důraz v zakončení. V době, kdy se hra celkem dařila, i za značné hlasité podpory fanoušků, jsme opět vyrobili hrubku v obraně a tohoto nesmyslného zkratu dokonale využila Přílepková ke vstřelení třetí branky.

 

Druhý poločas se odehrál spíše uprostřed hřiště. Holky se stále hecovaly, byla na nich vidět snaha o vstřelení aspoň čestného úspěchu. Když jsme mohli jít do přečíslení, přišla buď nepřesná přihrávka, nebo jsme prováhali ten správný okamžik ke včasné přihrávce. Deset minut před koncem upravili domácí na konečných 4:0. V poslední minutě jsme zahrávali asi z 25m přímák, ale střela Aničky Borovičkové letěla mimo branku.

 

Ke vší úctě k našemu soupeři a jeho kvalitám, tak jsme Spartě cestu k vítězství značně usnadnili sami. Zápas rozhodla spousta taktických i individuálních chyb z naší strany.

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 15.03.2019 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více