Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 17.02.2019

To nejhorší v přípravě máme za sebou, říká Michal Petráň

V sobotu vstřelil pardubický útočník Michal Petráň jediný gól pardubického přípravného duelu proti Dobrovici. Do zahájení mistrovských zápasů zbývají dva týdny a hráč je rád, že si vstřeleným gólem zvedl náladu.


„Dobrovice byla dobrý soupeř, má kvalitní tým, ale myslím, že jsme duel měli pod kontrolou,“ mínil Michal Petráň po skončení sobotního utkání. Jeho tým měl i víc gólových příležitostí. „Dvakrát jsem šel sám na branku, jednou jsem situaci proměnil, jednou ne, ale šancí jsme měli ještě víc. ´Tomlič´ (Martin Toml - pozn. red.) dokonce trefil tyčku,“ ohlédl se za sobotním duelem. „Mohli jsme nějaký gól přidat, to je pravda, ale jako pozitivum vidím fakt, že vzadu jsme to uhráli znovu na nulu.“

 

Hlavní tahoun pardubické ofenzivy se v přípravě třikrát trefil do sítě juniorky Dukly, pak ale nějaký čas marodil a bilanci si vylepšil až nyní, vítěznou trefou proti Dobrovici. „Určitě mi to psychicky pomůže, jsem za to rád. Blíží se mistráky, chci si nechat góly taky na tyto zápasy,“ přiznal Petráň.

 

Náročné zimní tréninky, které začaly zkraje ledna, již pomalu polevují. „Nejhorší máme za sebou, už to začínáme ladit na mistrovská utkání,“ prozradil. „Za týden nás čeká generálka, tam bychom měli vystoupit v nejsilnějším složení a pak se již budeme těšit do Varnsdorfu,“ připomněl Michal Petráň, kde se pardubický tým představí v prvním mistrovském utkání roku.

 

Zmíněná generálka se odehraje v sobotu 23. února proti Ústí nad Orlicí na Letním Stadionu! „Já jsem tam toho moc nenahrál, naposledy jako malý kluk,“ pokouší se útočník přijít na to, kdy se na ´Letňáku´ honil naposledy za míčem. „Ale bude fajn si tam zahrát, když stále doufáme, že tam vyroste nový stadion. Hlavní ale je, že si zahrajeme na přírodní trávě, těšíme se na ten zápas hodně,“ připouští.

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 17.02.2019 | Zdroj fotky: Radek Klier )



AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více