Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 09.02.2019

Sedmibranková výhra nad Velkou Bíteší

V sobotním dopoledni přivítaly Pardubice na ohrazenické umělé trávě účastníka divizní skupiny D z Velké Bíteše. S tímto soupeřem mělo původně hrát pardubické béčko, ale situace se změnila a tak si domácí s chutí zastříleli. K vidění byly dva hattricky a skóre se nakonec zastavilo na 7:0.


Přípravné utkání

 

FK Pardubice - FC PBS Velká Bíteš 7:0 (2:0)

 

První branku vstřelil v 15. minutě přesnou křížnou střelou Čelůstka - 1:0. Ve 27. minutě po centru Čelůstky z trestného kopu se hlavou prosadil Fousek - 2:0. V první půli toho hosté domácím více nepovolili a sami měli jednu velkou příležitost ke snížení.

Ve druhé půli se jako první trefil v 52. minutě Pavel Černý, který v zimní přípravě nastoupil do zápasu poprvé. V 57. a 59. minutě se dvakrát v rychlém sledu prosadil Adam Fousek a uzavřel hattrick - 5:0. V 70. minutě se z dorážky pohodlně trefil do odkryté branky Černý, který v 79. minutě proměnil penaltu po faulu na Jeřábka, čímž uzavřel také hattrick a skóre na konečných 7:0. V 89. minutě si počkal na velkou šanci soupeř, ale jeho radost z čestného úspěchu zastavila pravá tyč domácí svatyně.

 

Fakta - branky: 15. Čelůstka, 27., 57. a 59. Fousek, 52., 70. a 79. z pen. Černý. Rozhodčí: Drábek ze Starého Hradiště (Rousek, Lambev). Diváků: 50.

 

Sestavy - FK PCE: Letáček (46. Jech) - Prosek (46. Šejvl), Toml, Piroch, Čelůstka (61. Březina) - Jeřábek - Kovář (46. Sokol), Tischler (19. Černý), Solil, Fousek - Petráň (61. Šafařík).

VELKÁ BÍTEŠ: Pelán - Kuldan, Mrňa, Ivančík, Ondrák - Těšík, Merdita, Novotný, Sodomka - Pořízek, Marčaník. Střídali: Paprskář, Loup, Pokorný.

 


(Autor: FK Pardubice - Lukáš Ouředník | Datum: 09.02.2019 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více