Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 31.01.2019

Po půli nám soupeř dělal starosti, říká trenér Novotný

Po skončení středečního přípravného utkání jsme se s trenérem Jaroslavem Novotným ohlédli nejen za skončeným zápasem, který jsme vyhráli 4:0, ale také jsme se poptali na značné množství absencí s pardubické kabině.


Ve středečním utkání s juniorkou Slovanu Liberec se na první pohled se zdálo, že se opakovalo schéma ze sobotního souboje proti juniorce Dukly. Dobrý začátek, ale slabší druhý poločas. „S tím úplně souhlasím, po prostřídání opět naše hra ztratila tvář. První půli jsme proti houževnatému soupeři odehráli dobře, dostali jsme se do převahy, vedli 3:0, ale ve druhé půli jsme nebyli tak dominantní a soupeř nám začal dělat starosti.“

 

V 60. minutě pardubický tým střídal, o hry se vrátili Čelůstka a Kovář, kteří nastoupili již v první půli, bylo to ale plánované. „Chtěli jsme to tak, potřebovali jsme vyzkoušet Lukáše Zukala na kraji obrany, proto došlo na tato střídání.“ Do takového testu tlačí trenéry zatím užší kádr. „Musíme zkoušet různé varianty, obránců máme málo, hlavně na krajní posty,“ vysvětlil Novotný.  

 

Pardubickému týmu ale nechybí jen obránci. Na pondělním tréninku se zranil Jubyeong Park, jen zpoza hrazení zápasu přihlížel Pavel Černý a Sanghyeok Lee dostal volno. Útočník Michal Petráň ulehl s chřipkou a Pavel Sokol je také zraněný. „Pavel Černý již trénuje naplno, ale nechceme to uspěchat a zatím jsme ho do utkání neposlali,“ sdělil alespoň jednu dobrou zprávu trenér.   

 

Již v sobotu dopoledne (v 10:30 hod.) čeká na pardubický tým další herní prověrka, do Ohrazenic přijede pátý tým MSFL, SK Uničov. 

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 31.01.2019 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více