Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 03.01.2019

Pardubický A-tým zahájil přípravu, z týmu nikdo neodešel

Ve čtvrtek, za mrazivého a větrného počasí, vyběhl poprvé v roce 2019 k tréninku pardubický A-tým. Během hodiny a půl se hráči věnovali především hře, aby se napoprvé na ohrazenické „umělce“ po několikadenní pauze rozkoukali.


Pro pozorovatele by bylo jistě překvapením, že poblíž hrací plochy tréninku přihlížel Daewon Kim, který před dvěma roky opustil pardubický klub a vrátil se do rodné Koreje. Sám se sice do hry nezapojil, ale přivezl s sebou dva své krajany, kteří mají šanci se trenérskému tandemu Krejčí - Novotný v příštích dnech ukázat. Středopolaři Jubyeong Park a Sanghyuk Lee již absolvovali s týmem celý trénink.  

 

Kádr, který se trenérům hlásil, doznal proti podzimu pouze kosmetických změn. Chyběl pouze stoper Jakub Klíma, kterého si „stáhla“ Mladá Boleslav. Naopak se na ohrazenickém trávníku objevili dva hráči, kteří strávili podzim na hostování v Ústí nad Orlicí v ČFL - brankář Marek Jech a Jan Nikodém. Novou tváří v kabině byl také dorostenecký gólman Lukáš Horníček.

 

Jediným, kdo z přítomných nebyl zdravotně zcela fit, byl Pavel Černý. Po zranění z konce fotbalového podzimu se již naplno zapojil do přípravy Martin Šejvl, pokračuje i Filip Kopřiva. A kdo do Ohrazenic zavítal, viděl, že s týmem trénuje i brankář Milan Knobloch.

 

V Ohrazenicích si Pardubáci zatrénují i v pátek a v sobotu ráno se vydají k prvnímu utkání. Tím bude již avizovaný duel proti MFK Chrudim, který proběhne v sobotu 5. ledna 2019 od 10:30 hod. Sledovat ho budete moci v livestreamu na webu www.lstv.cz.

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 03.01.2019 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více