Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 17.12.2018

V sobotu se koná Turnaj Káji Putnara, kde uvidíte spoustu známých tváří

V sobotu 22. prosince se v nafukovací hale na pardubické Dukle uskuteční druhý ročník futsalového Turnaje Káji Putnara. Stejně jako při minulém ročníku stojí za jeho pořádáním dva známý fotbalisté - pardubický obránce Martin Šejvl a jeho někdejší spoluhráč, nyní už ovšem hráč prvoligové Opavy Jan Řezníček.


 

Turnaje, který se odehraje v sobotu 22. prosince a jehož začátek je plánovaný na 9:00 hodin, se zúčastní deset týmů. A v nich nastoupí celá řada hráčů, které můžete vídat v různých klubech na zelených trávnících. Ať už jde o jednoho z nejlepších střelců 2. fotbalové ligy Michala Petráně a několik dalších jeho spoluhráčů z FK Pardubice (Letáček, Fousek, Fusek, Huf, atd.), nebo o hráče třetiligových Živanic Davida Petruse. V akci pochopitelně nemůžou chybět ani dva v úvodu zmiňovaní „tvůrci“ celé akce, byť Martin Šejvl pro zranění do hry nezasáhne.

 

Turnaj Káji Putnara se bude konat již podruhé, děje se tak na počest talentovaného hráče, který předčasně své kamarády opustil. „Futsal a fotbal k sobě patří. Začal jsem ho hrát už v 15 letech a každou zimu pro mě bylo standardem se futsalu jako doplňkovému sportu věnovat,“ vysvětluje Martin Šejvl proč se vzpomínkový turnaj koná v hale. „Objížděli jsme různé turnaje a pak nás s Honzou Řezníčkem napadlo podobnou akci uspořádat v Pardubicích,“ popisuje vznik myšlenky na organizaci turnaje.  

   

„Zatím turnaj organizujeme především pro kluky, kteří prošli pardubickou mládeží. Chceme se společně setkat, pobavit se a zahrát si,“ říká šestadvacetiletý fotbalista. Zároveň vyvrací, že by snad někdo z účastníků nebral turnaj vážně! „Fotbal je vždy o soutěživosti, věřím, že minimálně semifinále a finále budou vyhecovaná, každý bude chtít vyhrát.“

 

Motivací je nejen turnajové vítězství, ale také ceny pro vítěze v individuálních kategoriích. Nejlepší brankář získá rukavice reprezentanta Tomáše Koubka, nejlepší střelec dres Jiřího Skaláka a nejlepší hráč dres Philadelphie Union, který obléká Bořek Dočkal!

 

Proti loňské premiéře bude startovat o dva týmy více, tedy deset. „Bude se hrát 1x 13 minut ve dvou skupinách, dva nejlepší týmy z každé z nich postoupí do semifinále,“ vysvětluje Šejvl. Složení skupin se bude losovat v úterý 18. prosince v 18:00 hod. a pokud budete mít v sobotu čas, určitě se do „nafukovačky“ na pardubické Dukle přijďte podívat!

 

INFORMACE K TURNAJI KÁJI PUTNARA MŮŽETE SLEDOVAT ZDE

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 17.12.2018 | Zdroj fotky: )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více