Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 20.11.2018

Vstupenky na utkání proti Jihlavě v prodeji!

Počasí sice naznačuje, že blíží méně vlídné měsíce, ale ještě jednou si vás dovolujeme pozvat na mistrovské druholigové utkání! Tuto sobotu se pardubický tým představí v akci naposledy, když hostí na Vinici Vysočinu Jihlava!


 

Utkání se bude hrát tuto sobotu, 24. listopadu 2018 od 10:15 hod. A jméno soupeře je poměrně lákavé, na našem trávníku se představí FC Vysočina Jihlava, celek, který ještě na jaře bojoval v nejvyšší soutěži. Sice jsme vám před několika dny slibovali, že se soupeřem dorazí i náš bývalý trenér Martin Svědík, ale to už se nestane, ten totiž před deseti dny usedl na lavičku ligového Slovácka.

 

To ovšem na kvalitách sobotního soupeře nic nemění. Musíme stále počítat s tím, že jihlavský tým je na druhém místě tabulky, když jen horší skóre ho nepustilo před vedoucí České Budějovice.

 

Nepůjde o naše první měření sil s tímto protivníkem v aktuální sezoně. Pozorní fanoušci vědí, že víkendové kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY je již prvním kolem odvetných zápasů. S Jihlavou jsme se v této sezóně tedy již utkali, na jejím trávníku jsme soupeři podlehli 0:1 (více info pod článkem). Máme mu tedy co vracet.

 

Podpora fanoušků pro nás bude důležitá i tentokrát. A tak připomínáme, že již nyní je možné zakoupit prostřednictvím internetového předprodeje vstupenky na poslední utkání roku 2018. Předprodej vstupenek najdete zde.

 

2. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY 2018/2019
FC Vysočina Jihlava - FK Pardubice 1:0 (1:0)
Branka: 14. Klobása. ŽK: 2:2 (Zoubele, Turyna - Mužík, Čelůstka).
Jihlava: Vejmola - Vaculík (C), Tlustý, Štěpánek, Schumacher - Levin - Fulnek, Urblík (74. Machuča), Zoubele - Jiří Klíma (82. Javůrek), Klobása (85. Turyna).
Pardubice: Knobloch - Prosek, Šejvl, Jakub Klíma, Čelůstka - Jeřábek (C) - Mužík, Tischler (61. Kovář), Fousek (84. Kašiar) - Černý (71. Sokol), Petráň.

 

w

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 20.11.2018 | Zdroj fotky: )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více