Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 02.11.2018

Pomohl by nám brzký gól, říká trenér Novotný

V sobotu dopoledne čeká pardubické fanoušky předposlední domácí utkání půlsezóny, která má zatím úspěšný průběh. Pardubáci se drží v popředí tabulky, jenže FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA je letos velmi vyrovnaná. I proto bude důležité připsat si proti Táborsku na své konto další body.


fe 

 

Pardubáci si před týdnem připsali teprve třetí prohru v sezóně a ze Sokolova se vrátili s prázdnou. Přesto se drží v popředí tabulky, na velmi dobré páté pozici a sobotní výhra by je posunula v tabulce vzhůru.

 

„Trápí nás složení obrany, poté, co v Sokolově se zranil Šejvl a vyloučený byl Zukal. Máme ale představu, jak to vyřešíme,“ naznačuje před zápasem trenér Jaroslav Novotný. Nabízí se několik variant složení jak stoperské dvojice, tak i celé obrany, v sobotu dopoledne uvidíme, jak se trenérský tandem Krejčí - Novotný nakonec rozhodl.

 

„Výsledek zápasu pro nás bude důležitý, chceme vyhrát. Dostali bychom se na zisk 25 bodů, což by byl pěkný počin a navíc bychom mohli jít s klidem po posledních dvou zápasů s Hradcem a Jihlavou,“ říká Novotný. Podle něj je důležité proti Táborsku co nejdříve skórovat. „Sobotní soupeř bude určitě bránit, bylo by ideální dát co nejdříve gól, naši hru by to uklidnilo.“

 

V sobotu naplno fanděte, ale za vaši podporu bude pardubický tým rád i za týden, fanoušci si totiž na rozdíl od hráčů mohou dovolit myslet zápas dopředu! V neděli 11.11.2018 hrajeme derby na trávníku Hradce Králové, výkop je v 15:00 hod. Více informací k duelu proti Hradci Králové najdete v průběhu týdne na našem webu.

 

wf


(Autor: FK Pardubice | Datum: 02.11.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více