Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 26.10.2018

V Sokolově to bude velký boj, tuší trenér Krejčí

V sobotu dopoledne odstartuje v 10:15 hod. rozhodčí Tomáš Klíma souboj 13. kola F:NL mezi Sokolovem a Pardubicemi a podle trenéra Jiřího Krejčího to bude velká bitva. Co nám ještě před zmiňovaným duelem pardubický kouč prozradil?


e

 

Sokolov se sice v tabulce nenachází v dobré pozici, sestupové příčky se mu nebezpečně blíží, přesto pardubický kouč Jiří Krejčí nahlíží na blížící se zápas jinou optikou. „Postavení Sokolova v tabulce neodpovídá tomu, jaký má kádr a jak kvalitní má mužstvo,“ upozorňuje. „Čeká nás na západě Čech velký boj, domácí hraje silový fotbal a záležet bude také na terénu, který tam bývá velmi těžký.“

 

Je možné, že poměrně ustálená pardubická sestava dozná nějakých změn. „S nemocí nám laboroval Petráň, čili jeho start je nejistý,“ sdělil nám informaci, která nebyla jedinou špatnou. Zranění si totiž obnovil Emil Tischler. „Ale na druhou stranu se nám do kádru vrátil Kovář,“ nabídl trenér jednu dobrou zprávu.

 

Na otázku, zda vysoká výhra ve Znojmě nemůže na týmu zanechat i negativní stopy, kroutí trenér Krejčí hlavou. „Už na ni nemyslíme, máme v soutěži něco za sebou a kluci vědí, že sobotní zápas bude jiný, musíme se na něj plně soustředit.“ V Sokolově by Pardubáci chtěli navázat na dva předchozí ligové zápasy, ve kterých neinkasovali. „Ale to mi chceme pokaždé. V každém případě chceme na západě Čech bodovat,“ nepřekvapil trenér svým přáním pro sobotní dopoledne. 

 


(Autor: Radek Klier | Datum: 26.10.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více