Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 23.08.2018

V neděli pojede A-tým pro body do Vlašimi

Středočeská Vlašim je místem, kde jsme sice na jaře prohráli, ale v neděli od 17:00 hod. začne na jejím fotbalovém stadionu další bitva, v níž bude chtít náš tým uspět.


Vlašim? Tam je stadion, který Pardubákům nesedí. Na tamním trávníku sice Východočeši vyhráli v prvním vzájemném druholigovém utkání na podzim 2012, pak ale přišlo pět porážek v řadě! „Je to jako se zápasy ve Varnsdorfu,“ kroutí hlavou trenér Jiří Krejčí. „Hledáme recept, snad to v neděli zlomíme.“ Na půdě tohoto soupeře se pardubický tým představil relativně nedávno, na konci dubna. Prohrál 1:3 a tak má domácím co vracet.

 

Vlašim má po pěti kolech tři body a je v tabulce FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY třetí od konce. Ale prohrála jen dvakrát a vždy jen o gól, body má za tři remízy. „Je to trochu nečitelný soupeř, kádr se ve Vlašimi často mění, přichází tam hodně hráčů ze Sparty, se kterou klub spolupracuje. Ale v týmu zůstává jeho osa,“ připomíná trenér. „Ať je to Janda, Piško, stoper Štochl, nebo v útoku Hadaščok. Je pravda, že se nám tam hraje těžko.“

 

Nicméně FK Pardubice pojede v neděli změnit historii. Doping v podobě výhry s Chrudimí a pohárového postupu by měl být znát. A to i přesto, že po předchozích zápasech nejsou všichni hráči zcela v pořádku. „Je možné, že někteří nebudou moci nastoupit, jsou hodně pomlácení. Uvidíme, jak budou vypadat do neděle, ale u některých je možné, že se nestihnou dát dohromady,“ vysvětluje trenér.

 

Pardubáci budou mít v pátek volno, ale v sobotu je opět uvidíte v areálu Pod Vinicí, kde se budou připravovat na nedělní zápas. Po obědě klubový autobus vyráží směr Vlašim a vy se připravte - od 17:00 hod. bude třeba držet palce!

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 23.08.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více