Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 16.07.2018

Den po dni: co nás čeká tento týden?

Právě jsme načali týden, ve kterém FK Pardubice vstoupí do své sedmé druholigové sezóny. FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA začne v pátek dvěma zápasy a o den později se do bojů zapojí i FK Pardubice. V prvním utkání hostíme na domácím trávníku MFK Vítkovice, ale rušno bude po všechny zbývající dny!


ba 

 

Pardubický tým absolvuje každý pracovní den tohoto týdne dopolední trénink a to včetně pátku. V pondělní se trénovalo na Vinici za velkého vedra, což je dobrá průprava na sobotu. Následující zpráva potěší diváky a trochu méně hráče - při sobotním utkání by nad Pardubicemi mělo panovat krásné počasí.

 

V úterý čeká A-tým malé zpestření. Na trénink přijdou hráči o něco dříve, než obvykle - čeká je předsezónní focení. Zhotovovat se budou jak individuální portréty, tak tradiční skupinová fotografie. Tu uvidíte dřív, než si myslíte. Už o dva dny později vyjde na stránkách přílohy Pardubického deníku, jak se dočtete níže.

 

Ve středu trenér Krejčí pravděpodobně nestihne úvod tréninku. Nebude to ale za pokutu, bude mít dobrou omluvenku. Na devátou hodinu ranní jsou totiž sezvání zástupci médií a proběhne už osmá předsezónní tisková konference FK Pardubice. Proč osmá, když 2. ligu budeme hrát posedmé? Dělali jsme ji totiž již při naší poslední účasti v ČFL.  

 

Myslíme, že i čtvrtek si zaslouží vaši pozornost. Ten den totiž vychází již zmíněná příloha Pardubického deníku. V ní budou představeny všichni tři východočeští zástupci ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE, tedy i náš tým. Nezapomeňte si periodikum koupit, kromě slíbené fotografie zde najdete aktuální soupisku a další texty, týkající se naší účasti v soutěži.

 

Pátek bude dnem, kdy si naši hráči ještě zlehka zatrénují a jim i fanouškům zbývá posledních 24 hodin do startu soutěže. Poslední pracovní den tohoto týdne je stále šance si v klidu pořídit permanentní vstupenku na naše podzimní utkání. Pokud tak chcete učinit, informace najdete zde. A také je to den, kdy tým Vítkovic dorazí vlakem na pardubické nádraží. 

 

A závěr týdne? V sobotu je volba jasná, v 10:15 hod. má výkop naše utkání proti Vítkovicím. Neváhejte, přijďte, bude to stát za to. Pokud by vám sobotní druholigové duel nestačil, pak vás potěšíme informací o tom, že kolotoč přípravných zápasů už se rozjíždí na plné obrátky. Dorostenecké týmy odehrají o víkendu pět zápasů, jejich program najdete zde.   

 

c


(Autor: Radek Klier | Datum: 16.07.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro

Top Centrum prodejna

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více