Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

Příprava | 13.07.2018

Proti Zápům čeká trenér Krejčí 100% nasazení

Posledních 90 přípravných minut zbývá pardubickému týmu sehrát do startu série mistrovských zápasů. V sobotu 13.7.2018 přivítají od 10:15 hod. naši hráči účastníka ČFL, tým SK Zápy. Protože jde o generálku, hrát se bude na trávníku hlavního stadionu Pod Vinicí. A vstup je zdarma!


 

Uteklo pět a půl roku od chvíle, kdy se FK Pardubice naposledy střetl s SK Zápy v přípravném utkání. Na jaře roku 2013 jsme v Srchu tohoto protivníka porazili 6:0 (detaily utkání zde) a to, jak se pardubický tým proměnil, dokládá skutečnost, že z tehdejší sestavy působí v A-týmu již jen kapitán Jan Jeřábek.

 

„Je to generálka, týden před startem prvního mistrovského utkání. A tak od všech, kteří se objeví na trávníku, očekávám 100% koncentraci a zaujetí pro hru,“ říká trenér Jiří Krejčí. Je si vědom toho, že se od jeho svěřenců očekává vítězství. „Samozřejmě, chceme přípravné období zakončit výhrou a dobře se tak naladit na start sezóny,“ vysvětluje týden před tím, než se jeho svěřenci utkají na domácím trávníku s MFK Vítkovice.   

 

Kromě dlouhodobě zraněných Kopřivy a Fuska jsou ostatní hráči v pořádku. „I v tomto utkání dostane šanci větší počet hráčů, na takový časový úsek, aby mohli ukázat, v jaké jsou formě,“ nastiňuje před generálkou. „Od všech, kteří se objeví na trávníku, chci vidět kvalitní práci.“

 

Ta bude potřeba, na Vinici nepřijede soupeř, který by se vzdal bez boje. Zápy totiž v minulé sezóně třetí nejvyšší soutěže skončily na 3. místě, hned za Chrudimí a Vltavínem. „Je to ambiciózní klub a kvalitní protivník, což je pro poslední přípravu ideální,“ popisuje sobotního protivníka Krejčí.

 

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 13.07.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více