Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 10.07.2018

Dobrá zpráva: Tomáš Čelůstka přestupuje do Pardubic!

Informace, která potěší. Necelé dva týdny před startem druhé nejvyšší soutěže přestupuje obránce Tomáš Čelůstka z SFC Opava do FK Pardubice. V našem klubu strávil letošní jaro na hostování, nyní se mu upsal na 3 roky.


Tomáš Čelůstka přišel do Pardubic v zimní přestávce a okamžitě zapadl nejen do kabiny, ale také do základní sestavy. Na jaře odehrál všech 14 utkání, přičemž plnou minutáž neměl až v tom úplně posledním, kdy odehrál 69 minut duelu proti Olympii. Má tak podíl na skvělé minulé sezóně, v níž pardubický FK skončil na třetí příčce ve FNL. 

 

Nyní přichází do Pardubic znovu, tentokrát ovšem na přestup. Opava ho uvolnila do Pardubic, kde i u diváků populární "Čelda" podepsal tříletou smlouvu. „Nedávno jsem v rozhovoru říkal, že ve fotbalu se může stát cokoliv a ze dne na den může být všechno jinak,“ říká 26 letý fotbalista. „Vypadalo to, že si splním dětský sen a zahraji si ligu, ale realita je bohužel jiná.“

 

Ale pozor - vysvětluje, leč netruchlí! „Je to dobře, že jsem zpátky v prostředí, které mám rád. Poté, co se situace takhle vyvinula, jsem se do Pardubic vrátit chtěl a na kluky i trenéry jsem se moc těšil.“ V úterý se již zapojil na Vinici do tréninkového procesu. „Teď už jsem hlavou jen v Pardubicích a moc bych si přál navázat na minulou sezónu, která byla veleúspěšná. Věřím, že tenhle tým může pomýšlet znovu hodně vysoko.“

 

Protože Tomáš Čelůstka dorazil zdravotně v pořádku, může se chystat na utkání proti třetiligovým Zápům, které jako generálka na start F:NL proběhne v sobotu 14.7.2018 od 10:15 hod. na hlavním hřišti stadionu Pod Vinicí.

 

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 10.07.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více