Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 17.06.2018

S Pardubicemi si zatrénuje Jiří Skalák!

Ne, není to nová posila, ani testovaný hráč. To se jen reprezentant Jiří Skalák na pár dnů vrátí na místo činu - na pardubický trávník. Fotbalista anglického Brightonu si dovolenou ve své domovině zpestří při trénincích s FK Pardubice.


Jiří Skalák, 26 letý fotbalista bojující v posledních letech v anglických soutěžích, je odchovancem sezemického a pardubického fotbalu; za místní Slovan nastupoval v letech 2003 - 2007. Poté přestoupil do pražské Sparty, ale ligové starty střádal zejména ve svých dalších působištích v Čechách i na Slovensku.

 

V roce 2016 zamířil do anglického druholigového Brightonu, kterému před rokem pomohl s postupem do Premier League, jenže v ní ani jednou nedostal šanci ukázat své umění. Již v zimě se snažil odejít, ale sešlo z toho a tak se ve svém klubu bude hlásit na začátek letní přípravy. „V Brightonu se mám hlásit na testy 28. června, a to už bych chtěl vědět víc. Chci být v novém týmu od začátku přípravy,“ řekl před pár dny v rozhovoru pro regionální Deník.

 

Aby na ostrovy dorazil připravený, k tomu využije i možnost zatrénovat si po čtyři dny pod taktovkou Jiřího Krejčího, s pardubickým týmem. Jiřího Skaláka čeká první trénink v Brightonu ve středu 30. června, ale do té doby bude jeho přítomnost na Vinici pro pardubické hráče zajímavým zpestřením tvrdé letní přípravy…


(Autor: FK Pardubice | Datum: 17.06.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více