Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 18.05.2018

Příbram chce v neděli na Pardubice plný dům!

Příbramský celek se ve druhé nejvyšší soutěži jen zastavil. Před rokem sestoupil z 1. ligy a nyní je dvě kola před koncem FNL jisté, že se do ní zase vrátí. Pardubický tým tak čeká (zatím) jediné vystoupení na stadionu u Litavky.


A máte se na co těšit. Nejen, že se zde v nedělním odpoledni střetnou druhý a třetí tým tabulky, ale domácí klub si věří, že tribuny zaplní měrou vrchovatou! "Chceme, aby byl v neděli plný dům a aby se diváci s druhou ligou rozloučili v nejlepším možném světle," řekl klubovému webu majitel klubu Jan Starka. "Věřím, že lidi přijdou i proto, že v tabulce chceme předskočit zatím vedoucí Opavu. A všichni si to užijeme."  

 

K dobré atmosféře mohou přispět i pardubičtí příznivci, kteří připravují autobusový výjezd. A právě jim se jistě hodí akce příbramského klubu. Ten ve snaze mobilizovat fanoušky totiž realizuje akci „vstupné zdarma“ - což zlevní výjezd pardubických fans. A hráči se na ně těší.

 

Utkání 29. kola Fortuna národní ligy Příbram - Pardubice se hraje v neděli 20. května 2018, ale dejte si pozor na čas výkopu. Ten je totiž stanovený na 13:15 hod. (předposlední kolo soutěže má jednotný čas výkopu) a jeho průběh budete moci sledovat buď v textové podobě na Onlajny.com, případně v live streamu na webu iFortuna.cz.     

 

 

d

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 18.05.2018 | Zdroj fotky: 1fkpribram.cz )



Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda

Certus

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více