Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 13.05.2018

Byla by škoda ztratit naše postavení v tabulce, říká trenér Novotný

I trenér Jaroslav Novotný byl po utkání ve Varnsdorfu zklamaný z toho, že pardubický tým se vrací bez bodu. Věděl, že to ve Varnsdorfu nebude lehké, ale takový vývoj zápasu nečekal ani on.


banner

 

První krok za výhrou Varnsdorf udělal už ve druhé minutě, když se prosadil Stanislav Klobása. Hned za čtyři minuty ovšem srovnal Daniel Kovář. „V první půli se nám sice ještě podařilo vyrovnat a Kovář měl potom šanci dostat nás do vedení, ale od té doby jsme už nic nepředvedli,“ litoval pardubický kouč Jaroslav Novotný.

 

Domácí si ještě do přestávky vzali zpět své vedení a ve druhé minutě druhé části hry na 3:1 zvyšoval Fahrudin Ďurděvič. „Absolutně nic se nám nedařilo. Dělali jsme hrubé chyby, přitom jsme si však říkali, že na ty začátky poločasů musíme dát pozor. Ale inkasovali jsme,“ zlobil se Novotný. Pardubice poté dostaly ještě jeden gól a v 89. minutě uzavřel brankový účet zápasu hostující útočník David Huf.

 

Pardubice sice vzhledem k vzájemné bilanci s Varnsdorfem neplatily v utkání za úplného favorita, ale při pohledu na tabulku Východočechy prohra zabolela. „Jeli jsme sem s tím, že to nebude lehké, ale věřili jsme, že po předchozích výsledcích podáme lepší výkon,“ smutnil kouč po utkání.

 

Prohra jej mrzela ještě o to víc, že v honu za vyššími příčkami zaváhal rival ze sousedního města. „Hradec nám nabídl posun na třetí místo, čehož jsme chtěli využít, ale s tímhle výkonem to šlo těžko. Zahráli jsme snad nejhůř z celého dosavadního ročníku,“ kritizoval Novotný.

 

Není ale čas se v porážce příliš rýpat. Už ve středu od 17 hodin totiž Pardubice hrají doma s budějovickým Dynamem. „Snad bude znát návrat Pavla Černého s Honzou Prosekem, kteří nemohli hrát kvůli kartám. Potřebujeme mít v kabině víc zkušeností k tomu, abychom namotivovali tým. Byla by škoda v závěru dobře rozehrané sezony ztratit naše postavení,“ rozmýšlel Novotný.


(Autor: Marek Votke, MF Dnes | Datum: 13.05.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více