Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 14.05.2018

Dětský den s FK Pardubice se blíží!

Pamatujete si na nadšené dětské tváře, které rozjasnily areál Pod Vinicí před rokem, kdy zde probíhal Dětský den s FK Pardubice? My ano a věříme, že i letos se akce vydaří podobným způsobem. Také tentokrát proběhne Dětský den v termínu posledního domácího utkání našeho A-týmu v aktuální sezóně.


Letos končí druhá nejvyšší fotbalová soutěž ještě dříve, než loni, nicméně věříme, že to ani v nejmenším neubere Dětskému dni s FK Pardubice na atraktivitě. Tentokrát se s těmi nejmladšími sejdeme v areálu Pod Vinicí v pátek 25. května 2018, začínáme v 13:00 hod. Končit budeme v 19:30 hod., tedy po odehrání utkání pardubického A-týmu. Ten se od 17:00 hod. střetne na trávníku hlavního hřiště s celkem FK Olympia Praha.

 

Stejně jako v minulých letech bude pro děti připravena celá řada zábavných aktivit, které se budou odehrávat na travnaté ploše vedle hlavního hřiště (za "malou" tribunou). Ostatně, místo konání akce nepřehlédnete. Podobně jako před rokem mu totiž bude vévodit nafukovací skákací hrad, letos ho díky spolupráci s basketbalisty BK JIP Pardubice doplní také nafukovací hřiště na basketbal!

 

Protože věříme v dobré počasí, nachystáno bude pro naše nejmenší občerstvení v podobě nealko nápojů od pivovaru Pernštejn. Soutěže o ceny jsou pochopitelně samozřejmostí. Své ratolesti svěříte do rukou trenérů mládežnických týmů jak našeho klubu, tak i Regionální fotbalové akademie Pardubického kraje. A nenechte se zmást tím, že dětský den pořádá fotbalový klub. I slečny jsou zde vítány, minulý rok dokonce měly nad chlapci mírnou početní převahu!

 

Ne každému se podaří na Dětský den s FK Pardubice dorazit už v jeho úvodu. Nevadí, děti jsou zde vítány po celou dobu konání akce. A protože i my si bereme z předchozích akcí poučení, připravíme letos pro naše nejmenší dostatek podpisových karet hráčů našeho A-týmu, neb zájem o ně nás v minulém roce překvapil. Možná si pamatujete na skvělou atmosféru po skončení utkání, kdy si naši nejmenší nechávali podepisovat své idoly…

 

Zkrátka v pátek 25. května 2018 nenechte děti zahálet a přijďte na náš Dětský den s FK Pardubice. Za jeho podporu děkujeme především generálnímu partnerovi, kterým je opět Elektrárna Opatovice.

 

 Detsky den 2018

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 14.05.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více