Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

F:L | 26.04.2018

Televizní utkání: v sobotu z Vlašimi, za týden proti Třinci

Zatímco v podzimní polovině soutěže nehrál pardubický tým ani jeden televizní zápas, na jaře si jich „užívá“ měrou vrchovatou. Po lednovém přenosu z utkání Tipsport ligy proti Zbrojovce Brno jste náš tým mohli sledovat v domácím utkání s Opavou a v neděli nabídla stanice ČT Sport náš vítězný souboj na Žižkově.


Ale jak tušíte z titulku, není to naposledy, co budete moci sledovat naše fotbalisty na televizních obrazovkách. Další přenos bude Česká televize vysílat na programu ČT Sport již tuto sobotu 28.4.2018 kdy v 17:00 hod. bude zahájen souboj 25. kola FNL FC Sellier&Bellot Vlašim - FK Pardubice. Původně se měl duel hrát o den později, ale kvůli termínu TV přenosu se utkání překládalo.

 

Veřejnoprávní televizi se naše výkony asi líbí, protože hned následující týden vyrazí kamery na náš pardubický stadion Pod Vinicí znovu, na jaře již podruhé. V utkání 26. kola hostíme tým Fotbal Třinec a teď přijde důležitá informace! Zatímco v původních rozpisech „fotbalového jara“ byl uváděný sobotní termín, bude se proti severomoravskému týmu v neděli 6.5.2018 a i čas výkopu je netradiční - ten proběhne v 11:30 hod.!

 

Ne, rozhodně vám nechceme naznačit, že se máte spokojit se sledováním našich hráčů v televizních přenosech. Naopak, chceme vás požádat, ať si termín utkání proti Třinci pamatujete a přijdete podpořit naše ráče přímo na stadion!

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 26.04.2018 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více