Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 01.03.2018

Rozhodnuto: V sobotu se derby hrát nebude!

Na čtvrtečním Grémiu klubů profesionálních soutěží byla zveřejněně informace o tom, že víkendové kolo Fortuna národní ligy se (s jednou výjimkou) neuskuteční. Týká se to i očekávaného východočeského derby mezi FK Pardubice a FC Hradec Králové.


Ve středu proběhla na stadionu Pod Vinicí kontrola terénu, kterou vyslalo vedení soutěže. Ta našla zcela zmrzlý trávník, což je případ všech stadionů, kde se mělo úvodní kolo jarní části soutěže odehrát. Jedinou výjimkou je stadion Viktorie Žižkov, kde již před několika dny zapnuli vyhřívání hrací plochy. A to především proto, že utkání domácích proti Olympii budou sledovat kamery České televize. ČT Sport souboj 17. kola FNL odvysílá v neděli ve 21:40 hod. ze záznamu.  

 

Kdy se utkání proti Hradci Králové uskuteční, zatím není jasné. „Náhradní termín utkání budeme řešit s vedením hradeckého klubu v příštích dnech. Soupeř nejprve potřebuje vědět, na kdy bude přeložen jeho taktéž odložený zápas MOL cupu proti Zlínu,“ informoval nás sportovní manažer FK Pardubice Vít Zavřel. Většina klubů se údajně bude snažit odehrát utkání v reprezentační přestávce na konci března.

 

V sobotu se tedy na Vinici fotbalový svátek neuskuteční. Pokud jste již vlastníkem vstupenky, její platnost pochopitelně trvá a bude přenesena na nový termín. O případné možnosti vrácení vstupenek vás budeme brzy informovat. 

 


(Autor: FK Pardubice | Datum: 01.03.2018 | Zdroj fotky: )



ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha AUTO IN

Aigos - reklama

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více