Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 20.02.2018

Dynamický ticketing. Proč jsme k němu sáhli?

Pokud jste pozorně četli informace k utkání proti Hradci Králové, které jsme zveřejnili ve druhé polovině minulého týdne, pak víte, že ceny vstupenek budou nejen vyšší, ale také odstupňované podle toho, kdy si je zakoupíte. Rádi bychom vám vysvětlili, proč tomu tak je.


Předně se sluší vysvětlit, proč jsou ceny vstupenek vyšší, než na jiná utkání v sezóně. Duel proti Hradci Králové totiž přináší nejen vysokou sportovní atraktivitu, ale také výrazně zvýšené náklady na organizaci a zabezpečení akce. V sezóně je vstupné na „běžná“ utkání 80,- Kč na hlavní tribunu 50,- Kč do ostatních sektorů. Tím se dostáváme k ceně vstupenek na derby.

 

Rozhodli jsme se aplikovat to, co se stále častěji v podobných případech využívá - dynamický ticketing. O co jde? Je to jednoduché. Čím dříve si vstupenku zakoupíte, tím nižší cenu za ni zaplatíte. Proto jsme již v nedávném článku upozornili, že vstupenky na derby se budou prodávat v těchto cenách:

 

do 28.2.2018: 100 Kč hlavní tribuna, 80 Kč ostatní sektory

od 1.3.2018: 130 Kč hlavní tribuna, 100 Kč ostatní sektory  

 

Tento systém má výhody pro obě strany. Kupující mohou ušetřit proti finální ceně v den zápasu, pro prodávající je výhoda jednak v tom, že díky motivaci kupujících se předprodej rozloží na delší období (konkrétně to minimalizuje fronty u pokladen v den utkání) a navíc průběžná čísla naznačují, jak předprodej probíhá a ukazuje, zda je třeba přidat v propagaci atd.

 

Detaily předprodeje vstupenek zveřejníme ve středu 21.2.2018 a věříme, že o vstupenky bude zájem. Vždyť jde o zápas, který sportovní fanoušci netrpělivě vyhlížejí řadu měsíců…  


(Autor: FK Pardubice | Datum: 20.02.2018 | Zdroj fotky: )



Auto Hybeš - Škoda Auto Hybeš - KIA AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj

ČPP Servis

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více