Logo FK Pardubice

facebook twitter instagram youtube

Program utkání
Profile picture

A-tým | 07.02.2018

Čelůstka a Kühnel posílí na jaře Pardubice, není to však konečný výčet

Od soboty za 3 týdny začne sezóna Fortuna národní ligy. Pardubický tým se připravuje na start jarní části sezóny a po řadě prosincových odchodů jsou již známá jména prvních hráčů, kteří pardubický tým posílí.


Aktuálně došlo k dohodě s mateřskými kluby a na jaře pardubický tým posílí Tomáš Čelůstka (SFC Opava) a Lukáš Kühnel (FK Mladá Boleslav). „Jsme dohodnuti s mateřskými kluby, že tito dva hráči na jaře budou členy našeho kádru,“ vysvětluje sportovní manažer FK Pardubice Vít Zavřel. „Trenéři si je prověřili i v přípravných zápasech, těšíme se, že nám v dalších měsících pomohou.“

 

S pardubickým týmem trénují i další neokoukané tváře, v sobotním utkání proti Mohelnici se v obraně objevil liberecký Jan Blažek (26.6.1997). V minulých dnech měl problémy se zády, ale měl by být brzy v pořádku. Další testovaný hráč má velmi zajímavý fotbalový osud. Roman Kašiar (nar. 27.1.1998) je hráčem německého Stuttgarter Kickers, hráč českých rodičů vyrůstal v německých klubech. „V minulé sezoně odehrál řadu utkání za českou reprezentaci do 19 let a po dohodě s jeho agentem je na testech u nás. Chtěl by zkusit naši druhou ligu, v sobotu by měl být k dispozici pro přípravné utkání proti boleslavské juniorce,“ vysvětlil Zavřel.

 

Nevalně zatím vypadají vyhlídky na návrat některého z hráčů, kteří v prosinci ukončili v Pardubicích hostování. „Ladra s Křapkou zůstávají v boleslavském kádru. Fanoušci zřejmě zaregistrovali, že Piroch je na testech v Jablonci, se kterým odjel na soustředění. A Olomouc se nechala slyšet, že Michala Surzyna si pro jaro ponechá ve svém kádru,“ vysvětlil Vít Zavřel.

 

Další herní prověrkou pardubického týmu bude sobotní přípravný zápas proti juniorce FK Mladá Boleslav, hraje se od 10:30 hod. na UMT Ohrazenice.


(Autor: FK Pardubice | Datum: 07.02.2018 | Zdroj fotky: Radek Klier )



AUTO IN ČPP Servis Město pardubice Kave bau Pardubický kraj Palent Zenpro Caha

Farmet

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice!

Chceš se potkat s našimi hráči? Přijď do Atrium Paláce Pardubice! více

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý!

Nabízíme volné termíny Stadion tour. Například na úterý! více

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou

Z utkání v Brně se vracíme s prázdnou více

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice!

Projekt partnerských hospod pokračuje: Konzuláty FK Pardubice! více